Matrimoniale

Iti cauti jumatatea? Cum sa atragi iubirea de partea ta!

By februarie 21, 2014 2 Comments

find_love_1In viata, ca si in dragoste, poti sa devii exact ceea ce iti doresti sa fii. Daca iti cauti inca jumatatea si simti ca iubirea nu este de partea ta, nu privi aceasta situatie care o condamnare a destinului. Implinirea sentimentala proprie se afla in mainile tale, chiar daca nu ti-ai descoperit inca armele seductiei.

Persoanele singure, coplesite de frustrarea de a nu a-si gasi jumatatea, au tendinta sa dea vina pe ghinion sau pe alti factori externi care ii impiedica sa obtina in sfarsit relatia intima pe care oricine si-o doreste. Detaseaza-te de acest grup de oameni si cauta in interiorul tau resursele care sa iti transforme nesansa in noroc si care sa atraga iubirea de partea ta.

Indeparteaza-te de trecut

Primul aspect pe care trebuie sa te concentrezi atunci cand iti deschizi sufletul catre dragoste este detasarea de trecut. Traumele relatiilor esuate sunt obstacole majore in refacerea vietii sentimentale, asa ca nu le permite sa te condamne la singuratate: nevoia de iubi sta in natura biologica umana, asa cum spunea Artistotel.
Gaseste-ti puterea interioara de a ierta raul facut de fostul/fostii parteneri si lasa trecutului ceea ce ii apartine. Orice bagaj emotional negativ pe care il porti cu tine te impiedica sa iti deschizi inima unei noi iubiri.

Incarca-te cu energii pozitive

Studiile experimentale ale cercetatorilor au descoperit ca persoanele optimiste sunt in acelasi timp foarte atragatoare si se bucura de atentia curtezanilor mai des. Cand imprastii in jur energii pozitive, devii un adevarat “magnet” pentru simpatia si iubirea celor din jur. Reflecta fericire in zambet si gesturi, oamenii sunt extrem de atrasi de persoanele deschise si pozitive.

Iubeste-te sincer

Prima persoana care trebuie sa te iubeasca neconditionat esti tu insuti. Nu poti pretinde dragostea si admiratia cuiva, cand tu te percepi in termeni negativi. Fa o lista cu toate calitatile tale, pentru care meriti sa primesti dragoste si respect. Ignora gandurile negative, astfel incat sa iti cresti stima de sine.

Odata ce capeti incredere in tine si te comporti ca atare, oferi o sansa pretioasa celor din jur de a-ti vedea latura irezistibila si demna de iubire.

Impune limite

Deseori, persoanele care isi cauta jumatatea tind sa fie mai putin selective cu oamenii cu care flirteaza. In timp ce este bine sa iti tii mintea si inima deschisa, ai grija sa nu irosesti timp si resurse cu cei despre care stii de la inceput ca nu vei avea un viitor. In timp ce pierzi un weekend intreg cu un partener “de convenienta”, poti rata oportunitati importante de a-ti cunoaste jumatatea.

Iesi din zona de confort

Lucrurile cu adevarat frumoase se obtin intotdeauna greu. Altfel spus, daca vrei sa atragi iubirea de partea ta, trebuie sa iesi din zona de confort si sa iti testezi laturi surprinzatoare ale personalitatii. Fa ceva neasteptat, depaseste-ti limitele pentru cineva care ti-a captat atentia. Spune, fara sa te centurezi, lucruri frumoase atunci cand le gandesti. Castiga-ti o reputatie de persoana interesanta si surprinzatoare, in modul tau unic.

Portretizeaza-ti mental jumatatea

Samantha Fey, un cunoscut medium si autor de lucrari dedicate relatiilor sentimentale, iti recomanda o metoda veche, testata si eficienta, de a-ti gasi jumatatea. Scrie pe o foaie de hartie “Noul meu iubit/Noua mea iubita este” si continua cu o enumerare a tuturor caracteristicilor fizice, emotionale, spirituale, financiare si comportamentale pe care ti le-ai dori de la partenerul tau.

Tine aceasta lista a dorintelor la indemana, citeste-o cat mai des si afirma din suflet ca, in curand, jumatatea ta iti va fi alaturi!

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply