Matrimoniale

Luna iulie: cea mai potrivita pentru a-ti gasi jumatatea

By iulie 20, 2017 No Comments

Cuplu, sentimente, iubire, dragoste, matrimoniale

Iulie este cea mai potrivită lună pentru a-ți găsi un partener, este rezultatul unui sondaj realizat în luna iunie 2017 de Sentimente.ro, cel mai mare site de matrimoniale din România.

În lunile de vară (iunie-august) numărul membrilor care se înregistrează pe Sentimente.ro crește în medie cu 10-15%, cea mai mare creștere înregistrându-se în luna iulie, cu peste 10.000 de membri noi.

Sondajul arată că peste jumătate dintre membrii care s-au înregistrat Sentimente.ro în ultima lună (55%) își doresc să găsească persoana potrivită, cu care să aibă o relație serioasă.

Vârsta membrilor noi care își creează conturi în perioada aceasta este de 30-45 de ani. Dintre aceștia, 35% spun că sunt interesați de căsătorie, în timp ce 25% sunt interesați de o relație serioasă, de prietenie sau de flirt.

Sondajul mai arată că 11% din membri Sentimente.ro sunt dispuși să își petreacă concediile singuri, în timp ce 19% dintre respondenți spun că nu merg deloc în vacanțe, lipsa unui partener fiind cel mai important motiv.


Potrivit membrilor care au răspuns la acest sondaj, cele mai dificile perioade pentru persoanele care nu și-au găsit încă sufletul pereche sunt vara și perioada concediilor (25%), sărbătorile Pascale și Crăciunul (48%) sau alte evenimente de familie, precum nunțile, botezurile sau aniversările celor dragi (17%).

O vacanta in doi poate fi cea mai buna alegere

Cei mai mulți participanți la acest sondaj (80%) sunt de părere că o vacanță în doi la începutul relației îi poate ajuta să descopere preferințele partenerului, să îl cunoască mai bine și astfel va putea să își dea seama dacă poate avea o relație serioasă cu acesta. 13% declară că o perioadă de apropiere în cuplu poate stimula romantismul, iar 3,8% din respondenți sunt de părere că o vacanță la început de relație poate fi benefică, fiindu-le mai ușor să observe defectele și calitățile potențialului partener.

Cuplu, sentimente, iubire, dragoste, matrimoniale

Chimia dintre parteneri – cel mai important lucru

Majoritatea (peste 60%) este de părere că nu durata relației este importantă în decizia de a pleca în concediu cu un partener nou, ci chimia dintre cei doi. Alții (13%), sunt ceva mai rezervați cu privire la acest aspect și consideră că trebuie să cunoască pe cineva de cel puțin o lună înainte de a accepta o vacanță în doi.

Sentimente.ro va avea o noua interfata

Ne dorim să venim mereu în întâmpinarea utilizatorilor noștri cu servicii cât mai performante, de aceea în foarte scurt timp, Sentimente va avea o interfață nouă, cu un design mai prietenos, intuitiv, adaptat nevoilor din sfera digitala și cu facilități sporite pe segmentul de matching între utilizatori.
Astfel, celor care au cont pe Sentimente le va fi și mai ușor să găsească persoanele compatibile”, a explicat Flori Dragomir, cofondator Sentimente.ro

Sentimente.ro este lider pe piața de matrimoniale online, cu cei mai mulți membri interesați de întâlniri, relații serioase și căsătorii din România.

Sentimente.ro este un site de dating foarte apreciat de către membrii săi, bucurându-se de un nivel înalt de loialitate din partea acestora. Trecerea la modelul Premium a dus la creșterea seriozității utilizatorilor și a întărit statutul de cel mai serios serviciu de matrimoniale online din România, numărul utilizatorilor serviciului Premium crescând de la an la an în procent de peste 20%.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply