Matrimoniale

Lucruri de lamurit inainte de casatorie

By iulie 24, 2012 2 Comments

Inainte de casatorie, partenerii trebuie sa aiba o discutie cu privire la asteptarile fiecaruia legate de viitoarea casnicie. Daca ti-ai intalnit partenerul pe un site de dating online, exista cateva lucruri pe care este bine sa le lamuresti cu acesta.

Motivele profilului de dating online

Intreba-ti partenerul care au fost motivele initiale ale crearii profilului sau de dating online. Optiunile alese la inceput pot fi semnificative cu privire la asteptarile acestuia in privinta unei viitoare relatii. Unele persoane de pe site-urile de dating online specifica dorinta unei relatii de durata, altele chiar mentioneaza o potentiala casatorie, in timp ce altele spun doar ca-si doresc o prietenie frumoasa. O persoana care pleaca de la premiza unei simple prietenii poate avea asteptari diferite comparativ cu una care isi pusese si problema casatoriei cand si-a facut profilul de utilizator.

Astfel de detalii te ajuta sa intelegi cat de pregatit este partenerul tau pentru acest pas sau, in unele cazuri, cat de mult a evoluat de la momentul initial pana in prezent.

Copiii, un factor crucial in casnicie

Indiferent ca ti-ai cunoscut perechea printr-un serviciu de dating online sau in alt mod, cand decizi sa te casatoresti, este bine sa abordezi tema copiilor. Oamenii au diverse asteptari in ceea ce priveste copiii si omiterea acestui subiect poate fi una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face.

Rolurile fiecaruia in familie

Inainte de casatorie, stabileste cu persoana iubita care vor fi rolurile atribuite fiecaruia in familie. Chiar daca astfel de lucruri se clarifica odata ce ti-ai intemeiat familia, este bine, totusi, sa discuti, in mare, despre asteptarile fiecaruia. Poate ca atunci cand discutati pe un site de dating online, partenerul tau ti s-a parut amuzant, spiritual, amabil si foarte atragator. Insa tot el poate fi cel care se asteapta ca tu sa te ocupi de 90% dintre treburile gospodaresti.

Situatia financiara a fiecaruia

Specialistii in relatii sunt de acord cu faptul ca banii reprezinta unul dintre cele mai importante motive de cearta si divort. Inainte de a spune “da”, discuta cu persoana iubita despre situatiile voastre financiare. Pe un site de dating online sau pe internet poate ca nu a fost abordata niciodata aceasta problema. Cand sunteti fata in fata, insa, este importanta o perspectiva realista asupra situatiei bugetare, astfel incat sa stiti cum stati cu adevarat, ce va puteti permite si ce nu. Acest lucru nu este important doar pentru organizarea nuntii, dar si pentru planurile voastre de scurta si lunga durata, odata ce veti forma o familie.

Trecutul fiecaruia

Daca exista lucruri importante pe care nu le-ati spus despre voi, inainte de casatorie este momentul sa fiti sinceri. In mod sigur ai vrea sa afli daca persoana cu care visezi sa-ti petreci restul vietii s-a confruntat cu probleme legate de bautura, cu ani in urma sau daca femeia pe care o vrei de sotie a avut un copil pe care l-a dat spre adoptie. Astfel de lucruri importante din trecutul fiecaruia, daca ies la suprafata mai tarziu, risca sa distruga acea casnicie.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Marcos spune:

    There is no prlboem. I had the same prlboem he did once. Listen I was dating this great girl for a quite some time and when it came time to make love..I remember not being able to perform. Then like a month later I was tearing her apart. I wasn’t comfy around here until I realized that she was willing to stick around even though I wasn’t doing everything she had expected. So that said .give it time and he will come around but emotionally and physically. =).

  • Bunga spune:

    E interesant un sarut mai mic intai parca am fi in rlaecma de la orange,daca azi acceptam un sarut mic generatia de maine va accepta mai mult,Ce lasi Generatiei din urma ta?Cred ca ar trebui sa dureze cat mai putin aceasta relatie, pentru ca de cunoscut un om nu o sa-l cunosti nici o data.Omul este intro contiuna schimbare ,nu stiu de ce marea majoritate intelegem ca trebuie sa cunoastem noi,ca trebuie sa alegem noi,ca noi suntem acei ce conducem, si cu Dumnezeu cum ramane?Daca noi facem totulDumnezeu ce mai are de facut?(nu vreau sa credeti ca trebuie sa fim naivi)Esecul apare tocmai din aceasta cauza ca privim gresit lucrurile,casatoria este o investitie contiuna in cel de langa noi nu este o intrare intrun loc unde nu mai faci nimic doar primesti.Cred ca ar trebui sa facem diferenta intre prietenie si logodna,cred ca ne lipseste relatia cu Dumnezeu ,ne lipseste calauzire si atunci incepem sa ne facem HAINE CA ADAM SI EVA dupa ce au pacatuit.Ne facem noi cum am mai auzit ,cum am mai vazut pe la alti si mai multne temem sa-l Facem sfetnic pe Dumnezeu.O pritenie = sinceritate si atentieo casatorie= tot ce doresti tie sa ti se faca, trebuie sa faciNoi le inversm,noi cautam perfectiunea,credem ca totul o sa fie roz,nu este asa, este o jertfire contiuna ,un ogor care daca nu-l lucri cresc spini.Sa nu cumva sa lucram ogorul altcuiva inainte de vreme!

Leave a Reply