Matrimoniale

Lucruri interesante despre sex in diferite culturi ale lumii

By aprilie 5, 2013 One Comment

indragostitiSexul a trecut de foarte mult timp de la tabu la transparenta totala si este un subiect inconjurat de o multime de traditii si obiceiuri care mai de care mai ciudate si interesante, in toata lumea. In timp ce unele tari ridica actul sexual la rangul de arta si venereaza penisul barbatilor, alte regiuni se pot lauda ca fiind taramul fertilitatii sau ca scot bani frumosi de pe urma activitatii sexuale a locuitorilor ei.

Tara in care se face cel mai mult sex: America
Sexul este la putere in America, iar acest lucru se vede in statisticile facute de cercetatori. Acestia au stabilit ca un american face sex, in medie, de 132 de ori pe an, spre deosebire de Rusia, care vine din urma cu 122 de ori pe an sau Franta, in care locuitorii se implica in activitati sexuale de 121 de ori anual.

Jucariile sexuale, interzise in Alabama
Exista si tari mai pudice sau creative, care nu pun mare pret pe jucariile sexuale pentru satisfacerea sexuala a partenerilor.
Astfel, spre exemplu, statul Alabama din SUA a interzis cu desavarsire comercializarea jucariilor sexuale pe teritoriul sau. Probabil ca locuitorii sai mizeaza mai mult pe creativitate si imaginatie in pat!

Record mondial de orgie sexuala: Japonia
Japonia este una dintre tarile in care penisul este adulat si celebrat anual, in data de 15 martie, cand se sarbatoreste Festivalul Fertilitatii. Acest festival ofera oportunitatea locuitorilor sa se aventureze in cele mai interesante si excitante orgii sexuale.
Japonia a devenit astfel tara care inregistreaza recordul pentru cea mai mare orgie sexuala din lume: 250 de femei si tot atatia barbati au facut sex, in acelasi timp, intr-un depozit.

Taxa pe sex: Germania
Pornind de la ideea ce “sexul vinde”, oficialii nemti s-au gandit ca pot scoate bani frumosi de pe urma taxarii prostituatelor din regiunea Bonn. Oficialii au instalat un contor in oras, care taxeaza serviciile prostituatelor si ofera chiar si o chitanta la schimb.

Taramul fertilitatii: Rusia
Rusii nu sunt foarte mari amatori ai sexului, statisticile demonstrand ca sunt una dintre tarile cu locuitorii cel mai putin satisfacuti de viata lor sexuala.
Cu sex de calitate sau nu, Rusia detine inca recordul la fertilitate si nasteri. O rusoaica a inregistrat performanta de a naste de nu mai putin de 69 de ori.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply