Matrimoniale

Lucruri mai putin stiute despre barbati

By martie 22, 2013 No Comments

mituri despre barbatiLumea este plina de mituri despre barbati, insa cele mai multe dintre acestea nu sunt adevarate sau ce putin nu ar trebui generalizate. De multe ori, se spune ca barbatii se gandesc doar la sex, masini si fotbal, insa in adancul sufletului, fiecare femeie stie ca aceste lucruri nu sunt adevarate in totalitate. Pentru a demonstra ca nu tot ceea ce se crede despre barbati este valabil pentru toti reprezentantii sexului tare, specialistii au dezvaluit cateva lucruri mai putin stiute despre ei.

Multi barbati iubesc shoppingul
Surprinzator, barbatii iubesc shoppingul si nu ii deranjeaza sa-si insoteasca iubitele la sesiuni interminabile de cumparaturi. Bine, nu iubesc shoppingul in aceeasi masura precum femeile, insa le place sa se plimbe printre rafturi si sa descopere haine sau accesorii in tendinte. Imaginile cu barbati plictisiti asezati pe bancile din mall-uri, care asteapta cu nerabdare ca iubitele lor sa termine de cumparat diverse lucruri, nu sunt relevante pentru toti reprezentantii sexului tare.

Multi barbati tanjesc dupa momente romantice
Romantismul nu este o notiune necunoscuta pentru barbati, chiar daca multe reviste pentru femei sustin acest lucru. De fapt, multi barbati tanjesc dupa momente incarcate de romantism si pasiune, doar ca nu stiu intotdeauna cum sa le arate partenerelor lor ceea ce isi doresc. Si nu ar trebui blamati pentru felul lor de a fi, spun expertii.

Multi barbati adora sa le cumpere cadouri iubitelor
Valentine’s Day, Ziua femeii si aniversarea cuplului sunt momente propice pentru barbati sa alerge prin magazine dupa cadouri. Chiar daca de multe ori femeile cred ca ei o fac din obligatie, realitatea este ca reprezentantilor sexului tare chiar le place sa cumpere cadouri. Singura lor problema apare atunci cand partenerele lor nu le ofera niciun indiciu cu privire la ce si-ar dori sa primeasca.

Multi barbati nu se gandesc la sexul excentric
Barbatii vor sex salbatic, barbatii vor jocuri erotice incitante, barbatii vor sex in 3, barbatii au fantezii sexuale extravagante – sunt sintagme pe care le auzi destul de des, insa in realitate cei mai multi dintre ei prefera sexul normal, pozitia misionarului si nu sunt innebuniti sa incerce practici sado-masochiste sau jucarii sexuale.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply