Matrimoniale

Lucruri pe care sa nu le spui pe un site de intalniri online

By iulie 31, 2012 No Comments

Site-urile de intalniri online sunt ideale pentru a descoperi oameni noi si pentru a incepe o noua relatie. Totusi, chiar daca te ascunzi in fata unui monitor, nu inseamna ca trebuie sa renunti la inhibitii si sa spui tot ce iti trece prin cap.

Nu uita ca trebuie totusi sa impresionezi o persoana daca iti place de ea si sa o faci pe aceasta sa isi formeze o impresie buna despre tine.

Iata cateva dintre lucrurile pe care nu trebuie sa le spui niciodata pe un site de intalniri online:

Hai la mine acasa

Chiar daca ai avut cateva intalniri online cu o anumita persoana si iti place foarte mult de aceasta, nu inseamna ca poti sa te comporti ca si cum o cunosti pe aceasta de multa vreme. Evita sa inviti la tine acasa persoane cu care te-ai intalnit doar online, ci mai intai propune o intalnire intr-un cadru public. Iesirea la film, la restaurant sau la terasa reprezinta cele mai bune variante.

Poti sa ma suni oricand

Chia daca obisnuiesti sa discuti cu o anumita persoana pana noaptea tarziu, nu inseamna ca este in regula sa ii spui acesteia ca te poate suna oricand. In primul rand ca risti sa pari prea disponibil, iar in al doilea rand ii vei da prea multa libertate in ceea ce te priveste, persoanei in cauza. Incearca sa impui limite, inca de la primele intalniri online.

Am incredere in tine

Din pacate, este greu sa ai incredere chiar si intr-o persoana pe care o stii de multi ani, cu atat mai putin intr-o persoana cu care ai avut doar cateva intalniri online. Nu te lasa pacalit de faptul ca partenerul de discutii iti vorbeste frumos si are o atitudinea care iti place. Este normal sa fie asa, mai ales pentru ca incearca sa te cucereasca.

Te plac foarte mult

Nu este nimic rau in a-ti afisa sentimentele, dar nu in cadrul unei intalniri. Asteapta sa vezi persoana fata in fata, sa aveti cateva intalniri si abia apoi sa spui daca iti place cu adevarat. Nu te lasa purtat de val, in cadrul unei intalniri online. Este foarte posibil ca asteptarile tale sa fie inselate.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply