Matrimoniale

Masuri de siguranta in utilizarea unui site de matrimoniale

By iunie 6, 2012 One Comment

Navigarea pe site-urile de matrimoniale cu scopul cautarii unui partener de viata se poate transforma intr-o aventura periculoasa, daca nu ai grija sa umbli pe ele cu mare atentie. Exista cateva masuri de siguranta pe care ti le poti lua cand te abonezi si comunici cu utilizatori pe astfel de site-uri! Iata cateva dintre ele!

1. Opteaza pentru un site de matrimoniale sigur si evita-le pe cele de tip “fantoma”

Prima masura de siguranta consta in alegerea site-ului de matrimoniale pe care vrei sa te abonezi.

Opteaza intotdeauna pentru site-uri cu notorietate, cunoscute, despre care ai auzit prin reclame sau de la prieteni.

Uita-te si la modul in care sunt create si vezi daca exista toate elementele specifice unui site serios (politici de confidentialitate, copyright etc.).

2. Foloseste un pseudonim ca user pe site

In cazul in care postezi public informatii personale, risti ca acestea sa ramana inregistrate mult timp pe site-ul de matrimoniale, chiar daca te dezabonezi.

Mai sigur este sa oferi datele tale reale la inregistrarea pe site, dar sa folosesti un pseudonim pe post de user.

Este mai sigur sa oferi apoi informatiile personale doar persoanelor de care esti interesata si care sunt cu adevarat dornice sa te cunoasca. In acest fel iti protejezi identitatea si intimitatea!

3. Fii precaut in comunicarea de date si informatii personale

Pastreaza anumite informatii si date personale doar pentru tine, chiar si dupa ce comunici mai mult timp cu un utilizator.

Pana la urma este un site de matrimoniale si intalnirile au loc in mediul virtual, deci nu poti avea incredere si cunoaste ce fel de persoana este cel cu care vorbesti.

Exista multi perversi si pradatori virtuali in mediul online, de aceea este bine sa iti iei toate masurile de siguranta, pentru a evita sa cazi pe mana vreunui obsedat.

Nu oferi niciodata adresa completa de acasa, numere de card, parole si alte informatii care te-ar putea pune in pericol. Cu cat persoana din spatele user-ului de pe site-ul de matrimoniale cunoaste mai multe despre tine si ajungeti sa faceti schimb de informatii private, cu atat esti mai expusa riscului.

Pastreaza amanuntele intime pentru momentul in care il cunosti mai bine sau incepi sa te intalnesti cu el. Este mult mai sigur si precaut.

4. Da-ti intalnire cu un utilizator intr-un loc public

Site-urile de matrimoniale doar intermediaza cunoasterea si schimbul de informatii virtuale intre doi utilizatori, nu le asigura si protectia fizica sau emotionala.

Asadar, siguranta ta personala pe un astfel de site depinde doar de tine si de ceea ce postezi si comunici virtual.

Intalnirile pe care ti le dai cu un utilizator de pe site-ul de matrimoniale la care esti inregistrata trebuie programate atent si sigur.

Nu iti da niciodata intalnire la tine sau la el acasa ori intr-o locatie izolata. Nu stii cu cine ai de-a face, de aceea este bine sa stabilesti locul de intalnire intr-un spatiu public.

Ai putea chiar sa ajungi la intalnire mai devreme si sa stai la o alta masa, pentru a observa daca imaginea lui corespunde pozelor si modului in care s-a descris.

In situatia in care insista sa va vedeti in privat sau nu arata la fel ca in poze ori conform descrierilor pe care le-a facut pe site-ul de matrimoniale pe care ati vorbit, ceva nu este in ordine si este bine sa eviti sa te intalnesti cu el. Ar putea avea interese ascunse si s-ar putea dovedi periculos.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Auth spune:

    @marius: imi pare rau ca nu poti veni. invitatia este pe blog. nu am tmiirs invitatii individuale. in acest fel, vedem si noi cine se ocupa de blog si cine nu (ma refer la politicieni)@ovidiu draghia: vom posta confirmarile pe blog. in aceasta seara sau maine. te asteptam la dezbatere:)

Leave a Reply