Matrimoniale

Matrimoniale: 5 lucruri pe care femeile le urasc in pat

By mai 22, 2012 5 Comments

Sexul joaca un rol important in orice relatie de cuplu. Chiar daca esti casatorit sau ai o relatie de multi ani, nu inseamna ca trebuie sa incepi sa neglijezi viata sexuala a cuplului. Monotonia sexuala este unul dintre cele cinci lucruri pe care femeile le urasc cel mai mult in pat si care stau la baza multor probleme matrimoniale. Descopera si altele si evita-le atunci cand faci sex cu partenera ta, pentru experiente memorabile in dormitor!

1. Monotonia

Relatiile matrimoniale de lunga durata au tendinta sa cada in capcana monotoniei sexuale.

Atunci cand viata sexuala devine plictisitoare, partenera stie intotdeauna cum se va desfasura partida sexuala si nu mai resimte placere. Este important sa fii creativ, sa vii mereu cu idei noi in pat, cu jocuri sau jucarii sexuale, cu fantezii, astfel incat sa ii redeschizi apetitul pentru sex.

2. Sexul mecanic (lipsa de romantism in pat)

Fa dragoste cu iubita ta, nu sex! Sexul este un act sexual lipsit de emotii, pasiune, sentimente. Este un act pur fiziologic, care nu ofera satisfactie unei femei.

Femeile au nevoie de atentie, pasiune si romantism, chiar si in timpul actului sexual.

2. Lipsa de creativitate

Lipsa de creativitate in pat sta la baza multor probleme matrimoniale ale cuplurilor. Atunci cand sexul este nesatisfacator sau, pur si simplu, plictisitor, pot aparea o multime de conflicte si probleme, cauzate de tensiuni.

Tensiunile sexuale si lipsa de comunicare declanseaza o multime de conflicte matrimoniale, care, la prima vedere, nu par a avea legatura cu sexul, insa sunt influentate si de ele.

Lipsa de creativitate in pat duce la aparitia sexului mecanic, de aceea, femeile nu se prea omoara dupa barbatii care nu au niciun pic de inspiratie si care urmaresc doar placerea sexuala si atat.

3. Precautia

Chiar daca femeile sunt mai sensibile din fire si trebuie tratate cu respect si grija, ele nu sunt bibelouri.

Multi barbati considera gresit ca femeile trebuie luate cu binisorul cand vine vorba de sex, insa precautia de care ai putea da dovada in pat te-ar putea costa o partida esuata de sex.

Pana cand te gandesti cum sa o iei pe partenera ta, cum sa o tii, o intrebi si daca poti, daca doare sau faci alte apropouri din dorinta de a fi atent, ea deja a iesit din transa de excitabilitate in care era, iar actul sexual se poate considera ratat.

4. Lipsa preludiului

Barbatii dau prea putin importanta preludiului, o “avanpremiera” a actului sexual adorata de femei.

Atunci cand au relatii de lunga durata, cuplurile matrimoniale ajung sa faca sex mecanic, din cauza obisnuintei.

Femeile urasc sa nu aiba parte de preludiu, pentru ele fiind considerat unul dintre cele mai frumoase momente ale unui act sexual si secretul unei partide sexuale reusite de catre specialisti. Barbatii ar trebui sa ia mai mult in seama acest amanunt, care se poate dovedi asul din maneca lor, cand vine vorba de sastisfacerea partenerei.

5. Strigatele puternice, dar si tacerea

Sunetele scoase in timpul sexului sunt ca o sabie cu doua taisuri pentru reusita sexuala. Unele cupluri matrimoniale adora sa fie galagioase in pat, in timp ce altele, sunt mai excitate de liniste.

Majoritatea femeilor uraste strigatele puternice in timpul sexului, in timp ce o parte nu se simte bine intr-o atmosfera linistita, lipsita de orice zgomot.

Femeile adora sa ii auda pe barbati atunci cand le striga numele in timpul unei partide sexuale, cand le complimenteaza si le rostesc vorbe dulci sau cand le fac declaratii de dragoste.

 

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • haioase spune:

    It’s impressive that you are getting thoughts from this post as
    well as from our argument made at this place.

  • Konrad spune:

    ”Un nebun arunca o pitraa in apa si vreo 50 de destepti se arunca dupa ea ” cam asa suna un proverb si cred ca poate fi ilustrat cu situatia de mai sus Tu ai pus o intrebare din start nu foarte inspirata si o gramada de destepti s-au straduit sa ii dea un raspuns. Daca asta a fost intentia ta esti tare.Femei, barbati cu bune si rele, ce conteaza cate momente de prostie sau sclipiri de geniu avem?! Daca ne iubim si ne simtim bine impreuna eu sunt forte incantata.

  • Melinda spune:

    Cine este mai prost/Cine este mai destept asta cred ca este o dciiutse veche de cand lumea. Iar ca sa ii raspunzi nu trebuie numai sa te raportezi la ceva ci si sa te detasezi mult de acea persoana. Nu stiu cum sunt femeile in general si nici barbatii -, dar in mod particular nu pot pune niciodata problema asta vis-a-vis de prietena mea. O ia razna la fel cum o iau si eu. Dar asta nu este prostie, este numai o forma de a fi altfel. Daca ajungi sa vezi in asta prostia atunci nu te afli langa cine trebuie, adica intr-o forma sau alta te minti.

  • Gracelyn spune:

    Am intalnit si femei care in stuiaiti in care fie se simt puternic amenintate, fie nesigure pe ele fie pur si simplu au o bad hair day raman stapane pe logica si retorica lor.Cele mai multe realizeaza un melanj cam aiurea de sentimente, resentimente si cuvinte care au darul de a debusola total si iremediabil barbatii.Iar noi, deseori, dam dovada de o asemenea lipsa de empatie incat ne situam aproape de zona Rain Man , dar cel putin nu lasam chiar asa des sentimentele sa o ia inaintea creierului atunci cand verbalizam.Am inteles unde bati, Dobro, si in pofida disclaimerului , dezbaterea este misogina Desi chestia asta cu misoginismul poate fi asumata inteligent si gata, nu mi se mai pare chiar asa de tabu. orice femeie are dreptul sa o ia in directia barbatii sunt porci, nesimtiti etc si e un drept constitutional de libera exprimare, asa ca putem lansa orice dezbateri din orice perspectiva. Din pacate, e o zona delicata de discutie, unde mici carente de educatie, limbaj etc pot sa deraieze grav calitatea debaterii ( vezi mai sus unul dintre posturi care sustinea ceva de genul femeile au momente cand NU sunt proaste ? .Genul asta de abordare ingroapa in rahat toata ideea de misoginism si o transforma in badaranie pentru care nici noi nu prea avem scuza

  • Monotonia e pe primul loc la mine. Imi topeste orice pofta

Leave a Reply