Matrimoniale

Matrimoniale: 7 semne ca partenerul tau te minte

Chiar daca te-ai casatorit cu el si il iubesti foarte mult, nu trebuie sa ai si 100% incredere in el. De asemenea, nu inseamna ca odata cu luarea angajamentelor matrimoniale, partenerul tau nu te va mai minti niciodata. Sta in natura umana sa minta, iar iubitul tau nu face exceptie de la regula. Insa il poti prinde rapid cu minciuna, daca urmaresti cateva semne frecvente care ii dau adesea de gol pe mincinosi!

Chiar daca sinceritatea si comunicarea deschisa este secretul fericirii in relatiile matrimoniale de lunga durata, nu exista cupluri in care sa nu intervina, la un moment dat, minciuna.

O buna parte dintre problemele matrimoniale ale cuplurilor apar din cauza lipsei de sinceritate si comunicare dintre parteneri.

1. Nu te priveste in ochi

Evitarea contactului vizual este unul dintre cele mai evidente semne de minciuna la barbati.

Vina il cuprinde atat de tare, incat nu este in stare sa se uita in ochii tai atunci cand il intrebi ceva, moment in care se isca adesea conflicte matrimoniale.

2. Se balbaie cand iti raspunde

Urmareste cu atentie si felul in care iti raspunde la intrebari. Daca incepe sa se balbaie cand isi construieste raspunsul, ceva este putred la mijloc.

Stie ca minte si ii este teama sa nu fie prins, de aceea se gandeste prea mult inainte sa spuna ceva si apare astfel balbaiala.

3. Face o pauza scurta inainte sa raspunda

Pana la contactul vizual sau la formularea raspunsului, iti poti surprinde partenerul mintind inca de dinainte de a scoate o vorba.

In cazul in care ii pui o intrebare si constati ca face o pauza scurta inainte de a oferi raspunsul, o poate face pentru a-si construi “apararea” si raspunsul potrivit, inainte de a gafa.

4. Raspunde la intrebari cu alte intrebari

Atunci cand sotul sau partenerul tau iti raspunde la o intrebare cu alta intrebare, este foarte clar ca a fost luat prin surprindere si are nevoie de timp pentru a-si formula un raspuns convingator.

Nu te lasa pacalita de aceasta strategie! Fii pregatita sa ii ceri explicatii si sa scoti adevarul de la el!

5. Isi schimba mereu raspunsul

In cazul in care este un incepator si nu are experienta de mincinos profesionist, se va da de gol mai repede decat crezi.

Incepatorii au tendinta de a schimba mereu versiunile povestii sau raspunsurile pe care le ofera atunci cand sunt intrebati de mai multe ori acelasi lucru.

Asadar, una poate sa iti zica la telefon, iar cand este in fata ta, povestea capata alte sensuri si incepe sa se incurce. In mod cert, in acel moment l-ai prins cu minciuna si nu mai are scapare!

6. Iti detaliaza exagerat raspunsul

O alta caracteristica specifica mincinosilor este logoreea.

Pentru a evita problemele matrimoniale si conflictele care pot izbucni din aflarea adevarului, partenerul tau si-ar putea pregati cu raspuns foarte complet si complex, astfel incat sa fie sigur ca nu da gres si ca nu il iei pe nepregatite.

Isi pune la punct toate detaliile minciunii si nu ezita sa iti ofere informatii suplimentare, fara sa i le ceri.

7. Ascunde mereu telefonul

Acesta este cel mai simplu semn ca partenerul tau are ceva de ascuns. Atunci cand isi ascunde telefonul sau se inroseste la fata cand suna cineva ori nu vrea sa iti arate cine il cauta, nu inseamna ca ii invadezi intimitatea, ci ca ascunde ceva.

 

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply