Matrimoniale

Matrimoniale online: 3 semne ca vrea doar sex

By iunie 22, 2012 2 Comments

Site-urile de matrimoniale online reprezinta o varianta foarte buna de a-ti gasi un nou partener. Datorita acestora ai o serie de avantaje si beneficii, care te pot ajuta sa cunosti un om inainte de a te intalni cu el si de a-ti da seama daca aveti anumite lucruri in comun.

Site-urile de matrimoniale online sunt de mare ajutor in descoperirea personalitatii unei persoane. O simpla conversatie online te poate ajuta sa iti dai seama daca persoana in cauza este ceea ce iti doresti. Din pacate insa, pe site-urile de matrimoniale online, foarte multi useri isi doresc sa gaseasca doar un partener de sex si nu o relatie stabila. Iata cum poti depista userii care cauta doar sex, prin intermediul site-ului de matrimoniale online.

1. Incearca sa duca discutia care sex

Daca persoana in cauza vrea sa vorbeasca cu tine pe site-ul de matrimoniale online, dar in loc sa incerce sa te descopere ca persoana, vrea doar sa stie mai multe detalii despre viata ta sexuala, despre lucrurile pe care esti dispus sa le faci in pat si despre cele mai ciudate si incredibile experiente sexuale pe care le-ai avut, fara indoiala are un scop precis: acela de a-si gasi un partener de sex.

Incearca sa schimbi subiectul discutiei si sa eviti sa ii dai relici care pot avea o conotatie sexuala pentru a nu se interpreta. Daca userul respectiv incearca totusi sa revina la subiectul preferat, nu iti ramane decat sa renunti.

2. Are la profil o poza cu aluzie sexuala

Site-urile de matrimoniale online permit userilor sa aiba albume cu poze, astfel incat celelalte persoane sa poata descoperi mai multe detalii. Daca persoana cu care vorbesti are foarte multe fotografii care te fac sa te gandesti la sex, cel mai probabil ai nimerit o persoana care viseaza doar sa aiba un partener de sex, nu un partener de viata.

3. Iti propune sa experimentati sexul online

Pentru ca toate discutiile par sa mearga intr-un sens clar, este foarte foarte posibil ca userul site-ului de matrimoniale online sa iti propuna sa incercati sexul online, chiar si inainte de a stabili o altfel de legatura sau inainte de o intalnire. Daca intentia ta, atunci cand intri pe un site de matrimoniale online este de a avea o relatie serioasa, constanta, cu siguranta nu iti doresti sa ai porti o conversatie cu o persoana care vrea doar sex.


Hai pe Sentimente

Comentarii

  • 00 spune:

    matrimonialele au fost inlocuite in timp cu sexul online, succes .

  • Cristian spune:

    Buna ma cheama Cristi sunt din Bucuresti si vreau sa cunosc o fata care sa fie si ea singura ca si mine si sa isi doreasca sa stea de vb cu un baiat id meu este bond_aikon007.te astept mersic

Leave a Reply