Matrimoniale

Matrimoniale online: 4 lucruri pe care nu ar trebui sa le spui de fata cu parintii lui

By noiembrie 27, 2012 No Comments

Prima intalnire cu parintii barbatului pe care l-ai cunoscut pe un site de matrimoniale online poate fi cruciala pentru viitorul relatiei voastre. De multe ori, parerea parintilor cantareste greu, de aceea este important sa faci o impresie cat mai buna inca de cand ajungi in fata usii. Emotiile primei inalniri cu parintii partnerului tau te pot determina sa spui tot felul de lucruri nepotrivite, insa fara intentie. Controleaza-ti vorbele si evita sa spui urmatoarele fraze in fata parintilor celui pe care l-ai cunoscut pe siteul de matrimoniale online.

1. Pot sa va spun “mama” si “tata”?

Oricat de simpatici ar fi parintii iubitului tau si oricat de amabili ar parea, evita sa ii intrebi daca le poti spune “mama” si “tata”, intrucat ai putea lasa impresia ca te consideri deja un membru al familiei.

2. Ia ghiciti cine este insarcinata?

Stai la masa cu parintii iubitului tau, pe care l-ai cunoscut pe siteul de matrimoniale online, si simti nevoia sa dezvalui un secret pe care nici macar iubitul tau nu il cunoaste? Evita sa faci acest lucru, mai ales daca este vorba despre o sarcina la mijloc, intrucat il poti pune pe partener intr-o situatie stanjenitoare si nici nu poti sti dinainte cum vor reactiona parintii lui.

3. Voi sunteti in poza aceasta? Ce frumosi erati

Dupa o anumita varsta, fiecare persoana este constienta ca nu mai este atat de atragatoare ca in tinerete. Cu toate acestea, nu se cade sa i se spuna verde in fata ca timpul a fost necrutator cu ea. Daca vezi o poza cu parintii iubitului tau, pe care l-ai cunoscut pe siteul de matrimoniale online, nu folosi un verb la timpul trecut daca vrei sa le spui ca sunt frumosi.

4. Unde este televizorul? Ratez emisiunea mea preferata

Cand mergi in vizita la parintii iubitului tau, pe care l-ai cunoscut pe siteul de matrimoniale online, este indicat sa nu fii nerabdatoare si sa pari total dezinteresata de discutie. Si mai rau este sa intrebi unde este televizorul, deoarece vrei sa vizionezi emisiunea ta preferata.

Cu cat esti mai diplomata, cu atat relatia ta cu parintii iubitului tau se va imbunatati.

Iti amintesti cum a fost prima ta intalnire cu parintii iubitului tau?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply