Matrimoniale

Matrimoniale online: 4 semne ale unei relatii toxice

By ianuarie 10, 2013 No Comments

Un studiu recent a scos la iveala faptul ca aproximativ 89% dintre oameni se afla in relatii toxice. Relatia toxica este, in mare, acea relatie de cuplu in care, mai bine de 80% din timp ti-l petreci certandu-te, decat bucurandu-te de partener.

Iata cateva semne ale unei relatii toxice

Matrimoniale online: simti nevoia sa te ascunzi

El/ea nu ii place pe prietenii tai, asa ca simti nevoia sa te ascunzi tot timpul si sa ii spui ca, de fapt, faci altceva atunci cand te intalnesti cu acestia? Ei bine, te afli intr-o relatie toxica, in care partenerul tau se considera singura persoana alaturi de care tu ar trebui sa iti petreci timpul.

Matrimoniale online: esti criticat adesea

Simti ca partenerul tau este vesnic nemultumit de vorbele pe care le spui si de gesturile pe care le faci, indiferent de natura acestora. Daca persoana de langa tine obisnuieste sa te critice in mod constant, cu siguranta te zbati intr-o relatie cat se poate de toxica.

Matrimoniale online: te simti confuz

Stii ca tii la el/ea, insa ai momente in care nu suporti sa iti stea alaturi pentru ca simti, pur si simplu, nevoia sa respiri? Este adevarat ca intr-o relatie de cuplu lucrurile nu vor fi intotdeauna doar lapte si miere, insa cand esti intr-o stare de confuzie permanenta si cand incepi sa iti pui tot mai des semne de intrebare referitoare la relatia voastra, in mod cert situatia in care te afli te consuma prea mult si nu iti este benefica.

Matrimoniale online: obisnuiti sa va jigniti

Vorbele dulci, de alint s-au transformat in jigniri si cuvinte spuse cu rautate? Nu mai exista niciun dubiu ca relatia ta este una toxica si ca nu va face decat sa te imbolnaveasca intr-un timp foarte scurt. Daca situatia nu poate fi remediata dupa primele incercari, cel mai bine este sa ii pui capat.

Te-ai aflat vreodata intr-o relatie toxica? Daca da, care erau semnele si cum ai reparat situatia? Consideri ca mai exista sanse sa repari o relatie toxica si sa readuci un suflu nou in cuplu dupa ce lucrurile iau o intorsatura neplacuta?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply