Matrimoniale

Matrimoniale online: 4 semne ca sunteti compatibili

By noiembrie 3, 2012 One Comment

In momentul in care iti faci cont pe un site de matrimoniale online, in mod cert vei intra in contact cu tot felul de persoane, care te vor incanta la prima vedere. In realitate, foarte putine dintre acestea vor fi compatibile in totalitate cu tine in viata reala. Iata care sunt principalele semne care iti indica un nivel ridicat de compatibilitate cu un potential partener intim!

Ganditi la fel

In timpul discutiei de pe site-ul de matrimoniale online obisnuiti sa va completati reciproc frazele? Aceasta compatibilitate este destul de greu de gasit, semn ca persoana in cauza poate forma cu tine o relatie frumoasa, de durata. Dincolo de aspectul fizic, care este important doar in prima faza, compatibilitatea emotionala si temperamentala conteaza cu adevarat in viitor.

Va plac aceleasi lucruri

Discutiile pe care le aveti pe site-ul de matrimoniale online va pot ajuta sa descoperiti daca sunteti compatibili din prisma lucrurilor pe care vi le doriti. Daca aveti hobby-uri similare, va place aceeasi muzica si aveti aceleasi activitati si modalitati de distractie, cu siguranta rezonati in mare masura pe plan personal. Cu cat veti petrece mai mult timp pe chatul de pe site-ul de matrimoniale online, cu atat veti descoperi mai multe lucruri in comun.

Aveti planuri de viitor similare

Amandoi va doriti sa va casatoriti in urmatorii trei ani, sa aveti doi copii, sa va cumparati casa la curte, sa va mutati in strainatate, sa urmati o a doua facultate sau pur si simplu sa calatoriti si sa descoperiti lumea? Cu cat vei petrece mai mult timp alaturi de aceasta persoana, fie pe site-ul de matrimoniale online, fie fata in fata si cu cat descoperi ca aveti mai multe planuri de viitor in comun, cu atat iti vei da seama ca exista o compatibilitate mai mare.

Aveti stiluri de viata asemanatoare

Iti poti da seama daca aveti un stil de viata similar inca de la primele discutii de pe site-ul de matrimoniale online.

Acest aspect este foarte important si chiar decisiv pentru un cuplu. Daca tu adori sportul si alimentatia sanatoasa, iar partenerul tau este sedentar si adora mancarea de tip fast food, cu siguranta nu exista nicio sansa de a avea o relatie de lunga durata, frumoasa si fericita. Aceste aspecte pot sa para insignifiante in prima faza, insa sunt decisive pentru modul in care se dezvolta un cuplu.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Deepali spune:

    Alina a scris: 10:06 am Caut de la ora 10 si am gasit doar unul la niste pantaloni care nu sunt pe stluil meu.Nu l-am luat,poate plac altcuiva. Au trecut atat de repede?

Leave a Reply