Matrimoniale

Matrimoniale online: 4 sfaturi pentru a-ti imbunatati relatia

By octombrie 19, 2012 No Comments

Pentru ca o relatie sa fie cat mai aproape de perfectiune este necesar sa te implici, sa te dedici si sa depui mult efort. Fie ca ai inceput recent o relatie pe site-ul de matrimoniale online, fie ca esti de cativa ani alaturi de o persoana, intotdeauna este nevoie de efort pentru ca relatia sa fie una frumoasa, in care sa te simti fericit si implinit. Iata ce ai de facut in acest sens.

Imbunatateste comunicarea

Sunt lucruri care te deranjeaza? Pe care ai vrea ca partenerul tau sa nu le mai repete? Atunci spune-le si discuta orice greseala atunci cand aceasta se intampla. Comunicarea poate fi verbala sau pe site-ul de matrimoniale online. Important este ca informatia sa ajunga in mod corect si cat mai clar la partenerul tau. Spune lucrurilor pe nume, fara sa te folosesti de metafore si fara sa incerci sa te ascunzi de teama ca ai putea rani sau deranja persoana iubita.

Arata-i recunostinta

Iti place ceea ce face partenerul de viata? Atunci spune-i acest lucru ori de cate ori ai ocazia. Este adevarat ca trebuie sa spui si ceea ce te deranjeaza, insa atunci cand tot ce faci este sa te plangi, partenerul tau va incepe sa aiba foarte multe frustrari. Spune-i tot ce iti place, atunci cand discutati fata in fata sau cand vorbiti pe site-ul de matrimoniale online.

Faceti planuri impreuna

Vreti sa plecati intr-o vacanta? Sa va schimbati planurile de viitor sau pur si simplu sa schimbati mobila de bucatarie? Discutiile si planurile facute in cuplu au rolul de a uni si mai mult doi parteneri. Chiar daca discutati anumite lucruri pe site-ul de matrimoniale online, cel mai bine este ca detaliile esentiale sa fie planificate atunci cand sunteti impreuna.

Incercati sa stati si separat

Chiar daca va iubiti foarte mult si vreti sa stati tot timpul unul in compania celuilalt, prea mult timp petrecut impreuna si prea multe activitati desfasurate intotdeauna impreuna nu vor face decat sa formeze o bariera intre voi. Incercati sa aveti activitati diferite si, din cand in cand, sa dormiti separat. Stabiliti, o seara la cateva saptamani, in care unul dintre voi sa doarma la un prieten/frate etc. In seara respectiva puteti discuta pe site-ul de matrimoniale online, exact ca la inceputul relatiei, cand erati extrem de indragostiti.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply