Matrimoniale

Matrimoniale online: 5 lucruri pe care sa nu le faci intr-o relatie

By noiembrie 30, 2012 One Comment

Relatiile pot deveni fragile si delicate intr-o singura clipa daca gresesti fata de partenerul tau. Indiferent ca sunteti impreuna de ani de zile sau ca ati inceput recent o relatie, pe site-ul de matrimoniale online, trebuie sa incerci mereu sa iti consolidezi relatia, nu sa o distrugi.

Iata cateva dintre lucrurile pe care nu trebuie sa le faci in momentul in care iti doresti o relatie puternica si frumoasa.

1. Nu trada increderea partenerului

Nu il minti pe cel alaturi de care traiesti, decat daca este vorba despre detalii complet nevinovate. O alta scuza pentru care ai putea sa minti este aceea ca ii pregatesti o petrecere surpriza si ii ascunzi faptul ca vorbesti cu familia sa, cu prietenii sai si nu ii spui exact unde te duci si cu cine te intalnesti.

Altfel, minciunile nu sunt permise intr-o relatie, nici macar pentru a-l proteja pe cel drag de suferinta. De asemenea, nu uita ca nu este indicat sa minti nici macar la primele discutii de pe site-ul de matrimoniale online, in ideea de a-ti impresiona partenerul.

2. Nu il ignora

Poate fi destul de usor sa iti ignori partenerul dupa cateva luni de relatie si nici macar sa nu iti dai seama de acest lucru. Din pacate, acest tip de comportament nu vor face decat sa aduca tensiuni in relatia voastra si sa provoace tot felul de discutii care nu isi au rostul. Incearca sa petreci suficient timp alaturi de partenerul de viata, iar cand nu sunteti impreuna, nu ezita sa discuti cu acesta pe site-ul de matrimoniale online.

3. Nu lasa problemele nerezolvate

Foarte multe persoane au tendinta sa evite discutarea problemelor atunci cand acestea apar, in ideea de a nu-si supara partenerul. Din pacate, cu cat tii mai mult timp aceste probleme doar pentru tine, cu atat mai mult te vor macina, iar la un moment dat frustrarile acumulate vor iesi la suprafata intr-un mod negativ pentru relatie.

Cel mai bine este sa spui ceea ce te deranjeaza in momentul in care apare problema. Daca discutiile fata in fata nu va ajuta sa ajungeti la un compromis sau duc mereu la o cearta, cel mai bine este sa aveti aceste discutii pe site-ul de matrimoniale online.

4. Evita sentimentul de tristete

Daca te simti trist si nefericit intr-o relatie, cel mai bine este sa incerci sa rezolvi toate problemele care apar. Daca acest lucru nu este posibil, nu iti ramane decat sa pui punct relatiei si sa incerci sa iti gasesti partenerul potrivit pe site-ul de matrimoniale online.

Este mai bine sa fii singur si in cautarea persoanei potrivite, decat intr-o relatie in care nu te simti implinit si fericit.

5. Evita geloziile nefondate

Consideri ca prietenii partenerului de viata reprezinta o amenintare pentru relatia voastra? Cu cat vei crede mai mult in acest lucru, cu atat sansele ca relatia voastra sa aiba de suferit sunt mai mari. Explicatia este foarte simpla: daca ii vei spune partenerului tau, in mod repetat, ca nu iti place sa isi petreaca timpul alaturi de prietenii sai, cu atat el va incerca sa se refugieze in compania acestora, adica sa stea alaturi de oameni care nu ii reproseaza si care nu il acuza pe nedrept de nimic.

Tu care crezi ca este cea mai mare greseala care trebuie evitata intr-o relatie?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • manea florin spune:

    sentimente.ro e un site de teapa ! FITI ATENTI !daca nu va luati cel mai scump abonament nu veti fi contactat de nimeni ! pretextul este ca nu aveti abonamentul cel mai scump !nu puteti fi accesat…..etc. in plus VA ENERVATI ! si….. fiti atenti….nu aveti unde sa va spuneti parerea ! asta inseamna ca toti sunt multumiti !

Leave a Reply