Matrimoniale

Matrimoniale online: 5 motive pentru care ea nu iti raspunde la e-mailuri

By septembrie 7, 2012 No Comments

Ai intalnit o domnisoara simpatica pe un site de matrimoniale online, asa ca te hotarasti sa ii trimiti un e-mail pentru a-i propune sa va cunoasteti mai bine. Raspunsul ei, insa, se lasa asteptat. Lipsa de reactie din partea sa poate avea explicatii multiple. Iata, in continuare, cinci dintre cele mai comune motive pentru care nu iti raspunde la e-mailuri!

1. Matrimoniale online: Nu este interesata

In special daca i-ai trimis un e-mail unei femei atragatoare, trebuie sa intelegi si sa accepti faptul ca ea s-ar putea sa primeasca zilnic o multime de astfel de mesaje din partea admiratorilor internauti, iar cel de la tine pur si simplu sa nu ii fi atras atentia sau sa nu o intereseze catusi de putin.

Ai putea sa iti incerci din nou norocul cu un al doilea e-mail, asigurandu-te ca il formulezi in asa fel incat sa nu poata fi ignorat. Mizeaza pe combinatia de inteligenta si umor; in acest fel, iti maresti simtitor sansele ca e-mailul tau sa fie citit si poate chiar tinut minte.

2. Matrimoniale online: Crede ca esti superficial

Atunci cand abordezi o femeie pe un site de matrimoniale online, trebuie sa intelegi ca domnisoara sau doamna in cauza este acostata frecvent de barbati care nu se afla decat in cautarea unor aventuri. Prin urmare, daca nu esti suficient de atent la formularea e-mailului (si poate nici atunci), risti sa fii categorisit din start drept “superficial”.

Desi nu poti anticipa in totalitate reactia unei femei, pentru a-ti creste sansele de a nu fi respins din de la bun inceput, evita ca in primul mail pe care il trimiti sa ii ceri poze sexy cu ea, sa ii ridici in slavi aspectul fizic sau sa o intrebi (daca nu a postat astfel de informatii online) care ii este greutatea si ce inaltime are.

3. Matrimoniale online: Pozele tale sunt departe de a fi ideale

Oricat de bine conceput ar fi e-mailul pe care il trimiti celei de care esti interesat, daca pozele de pe profil sau cele pe care le-ai atasat mesajului nu te prezinta intr-o lumina cat de cat favorabila, sansele tale de a primi raspuns scad simtitor.

Nu te gandi neaparat la aspectul tau fizic. Desi si acesta ar putea reprezenta un criteriu, de regula, o poza care te avantajeaza (o poza profesionista) va capta si retine atentia unei femei cu mai multa usurinta.

4. Matrimoniale online: E-mailul tau este nepotrivit

In corelatie cu punctele anterioare, formularea mesajului pe care il trimiti prin intermediul e-mailului este esentiala pentru a reusi sa impresionezi o femeie si a o determina sa iti raspunda.

Daca nu esti atent la fiecare detaliu (inclusiv ortografie, gramatica, punctuatie etc.), e-mailul tau va ajunge rapid in Trash box. Prin urmare, asigura-te intotdeauna ca mesajul tau nu include cuvinte licentioase, vulgare, nici aluzii de natura sexuala.

5. Matrimoniale online: Ai speriat-o

Dupa ce ai asteptat rabdator un raspuns de la ea, ai inceput sa o bombardezi cu e-mailuri in care ii cereai explicatii referitoare la lipsa sa de reactie. Daca iti doresti cu adevarat sa ajungi sa o cunosti mai bine pe cea de care esti interesat, evita cu orice pret un asemenea comportament.

Totodata, o potentiala partenera de pe un site de matrimoniale online se va speria si daca vei mentiona fostele iubiri in primul e-mail (sau o vei intreba pe ea de fostii ei), intalnirile nereusite la care ai fost pana in prezent etc.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply