Matrimoniale

Matrimoniale online: 5 ponturi pentru workaholici

By iulie 15, 2012 No Comments

Viata profesionala se afla pe primul loc? Atunci cel mai probabil esti si tu un workaholic care isi gaseste cu greu drumul in hatisul intalnirilor amoroase. Daca timpul tau liber este foarte pretios, iata cateva ponturi pentru a reusi sa iti gasesti jumatatea cu ajutorul unui site de matrimoniale online!

1. Matrimoniale online: Spune adevarul

Site-urile de matrimoniale online sunt o adevarata mana cereasca pentru oamenii timizi sau foarte ocupati, care nu isi doresc sa isi neglijeze in totalitate viata amoroasa. Daca te numeri printre ei si ai hotarat sa iti faci un cont pe un site de matrimoniale online, este important sa fii pregatit sa spui adevarul. Mentioneaza, asadar, in descrierea profilului ca esti pasionat de munca ta si ca te afli in cautarea unei persoane similare.

2. Matrimoniale online: Fii prompt

Daca ai hotarat sa investesti timp si energie intr-un site de matrimoniale online, atunci este important sa ii acorzi atentia cuvenita. Straduieste-te sa te organizezi in asa fel incat sa raspunzi cu promptitudine mesajelor primite, evitand sa lasi posibile partenere compatibile sa iti scape printre degete si sa iti creezi imaginea unui “procrastinator desavarsit”.

3. Matrimoniale online: Nu vorbi despre munca la prima intalnire

Chiar daca esti pasionat de munca ta, evita ca discutiile de la o prima intalnire sa se centreze in jurul vietii tale profesionale. In schimb, permite-i partenerei sa iti dezvaluie mai multe despre ea, punandu-i intrebari si afland, astfel, care sunt pasiunile sale.

4. Matrimoniale online: Inchide telefonul de serviciu

Telefonul de serviciu ar trebui sa fie inchis in timpul unei intalniri amoroase pentru a evita intreruperile de orice fel. In acelasi timp, rezista tentatiei de a-ti verifica e-mailul de serviciu sau de a da telefoane cat partenera sa afla la toaleta; organizeaza-ti timpul in asa fel incat, atunci cand te afli la o intalnire, atentia ta sa se indrepte doar catre partenera ta.

5. Matrimoniale online: Fa loc in agenda pentru intalniri

Daca stii ca ai un program foarte incarcat, fa loc strategic intalnirilor amoroase, chiar daca momentan nu te vezi cu nimeni. In situatia in care planifici pe termen lung, cele cateva ore libere pe saptamana, alocate situatiilor neprevazute, se vor dovedi foarte utile cand vei incepe sa iti dai intalniri.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply