Matrimoniale

Matrimoniale online: 5 secrete ale cuplurilor fericite

By octombrie 26, 2012 One Comment

Te uiti in jurul tau si vezi o multime de cupluri care exulta de fericire, se imbratiseaza, se saruta si zambesc intruna? Inseamna ca au descoperit secretele cuplurilor fericite. Ti-ai cunoscut partenerul prin intermediul unor matrimoniale online si te temi ca nu vei fi fericita alaturi de el? Iata cateva dintre secretele care amplifica fericirea in cuplu.

1. Invata sa lasi de la tine

Unul dintre cele mai mari secrete ale fericirii in cuplu este sa stii cand sa lasi de la tine si sa atenuezi o cearta. Chiar daca de multe ori ai tendinta de a-ti sustine parerile cu argumente, daca vezi ca partenerul tau de pe matrimoniale online are o cu totul alta parere, lasa de la tine si invata sa nu iti pui ambitiile in prim-plan.

2. Impartiti-va sarcinile si responsabilitatile

Prea multe sarcini si responsabilitati care cad in seama ta sau a partenerului pe care l-ai cunoscut prin matrimoniale online vor duce mai devreme sau mai tarziu la aparitia certurilor. Impartirea acestor sarcini este unul dintre secretele cuplurilor fericite.

3. Intelegeti-va bine cu familiile voastre

Ai intalnit barbatul perfect prin intermediul unui site de matrimoniale online si te simti pregatita sa-l prezinti parintilor? Foarte bine. Trebuie sa vezi daca exista intelegere si armonie intre ei. Acelasi lucru este valabil si in cazul tau. Cu cat va intelegeti mai bine cu parintii vostri, cu atat relatia voastra va fi mai fericita.

4. Petreceti timpul liber impreuna

Un cuplu fericit pune intotdeauna pe primul plan relatia amoroasa. Profita de fiecare clipa libera pe care o ai pentru a fi in compania iubitului tau. Distrati-va impreuna, gatiti impreuna, vizionati un film, mergeti la concert, in fine, faceti cat mai multe activitati impreuna si veti fi cel mai fericit cuplu din lume.

5. Evitati comparatiile cu altii

Daca vrei sa fii fericita alaturi de iubitul tau, evita sa compari relatia ta cu cea a unor prieteni sau a unor rude de aceeasi varsta. Bucura-te de ceea ce ai si da la o parte frustrarile legate de bani sau statut social. Fericirea se dezvolta cu lucruri mici, cu bucurii aparent marunte.

Tu si partenerul de pe matrimoniale online veti fi fericiti mult timp de acum incolo daca tineti cont de aceste mici secrete de cuplu.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Christine spune:

    Problema intervine aici: de cate ori ai o neteinlegere cu prietenul, prietenele tale bineintentionate vor incerca sa te consoleze. Si ghici care va fi primul argument:. tu meriti mai mult adica 10cm in plus . Sau Si asa nu va potriveati voi foarte bine . Si cand mai multa lume iti spune in mod constant un lucru, e greu sa ramai indiferenta mai devreme sau mai tarziu te afecteaza. Pe langa asta, de cate ori iti prezinti prietenul cuiva, ajungi sa te intrebi (la fel ca si el): Oare astia comenteaza ceva in gandul lor? Dar nu vad de ce iti pui problema nu sant destui barbati inalti in Bucuresti? Pe de alta parte sant de acord cu tine ca astia micii sat mai adevarati . Sant oameni trecuti prin greu Nu e usor sa mergi la o petrecere si sa vezi ca singura fata care iti place e mai inalta decat tine. De obicei sant oameni care stiu ce vor si stiu sa pastreze ceva de valoare . Ca sa nu mai vorbim ca mitul care spune ca ceea ce ai in pantaloni e direct proportional cu inaltimea e complet fals Oops, m-am cam intins scuze

Leave a Reply