Matrimoniale

Matrimoniale online: 5 semne ca este indragostita nebuneste de tine

By octombrie 2, 2012 45 Comments

Esti intr-o relatie noua cu o femeie pe care ai cunoscut-o pe site-ul de matrimoniale online? Dupa numai cateva intalniri iti poti da seama daca ea te place sau, mai mult decat atat, daca are sentimente pentru tine. Sunt anumite semne care iti indica faptul ca o femeie este indragostita nebuneste de tine. Iata cateva dintre acestea.

Iti lasa frecvent mesaje

Ori de cate ori te conectezi pe site-ul de matrimoniale online gasesti cate un mesaj de la ea? Vrea sa iti arate ca se gandeste la tine, insa cel mai probabil nu isi da seama ca acest lucru o tradeaza si arata cat de indragostita este de tine.

Vorbeste despre viitor

Fie ca vorbiti la telefon, fie ca discutati pe site-ul de matrimoniale online, ea aduce in discutie viitorul? Iti vorbeste despre locurile pe care vrea sa le vizitati, despre mancarurile pe care trebuie sa le gustati impreuna? Inseamna ca se vede alaturi de tine si ca este foarte indragostita.

Iti ofera cadouri

Inca de la prima intalnire iti aduce un mic cadou? De regula femeile sunt foarte atente la ceea ce spun partenerii. Este suficient sa mentionezi, in timpul discutiei de pe site-ul de matrimoniale online, ca iti plac machetele sau ca obisnuiesti sa colectionezi bancnote vechi, pentru ca ea sa faca un efort si sa iti ofere un mic dar. Daca face acest lucru, este mai mult decat clar ca are sentimente puternice pentru tine.

Vrea sa stie totul despre tine

Daca este foarte interesata de tine si vrea sa te descopere, sa afle cat mai multe lucruri care par lipsite de importanta, inca de la primele discutii de pe site-ul de matrimoniale online, in mod cert simte ceva destul de puternic pentru tine.

Daca simti la fel, nu iti ramane decat sa ii faci pe plac, sa ii raspunzi la toate intrebarile si sa ii arati daca simti la fel.

Vrea sa aiba grija de tine

Femeile au grija de persoanele din jurul lor din instinct, insa daca observi ca ea este foarte atenta la nevoile tale si ca incearca mereu sa iti faca pe plac, sa faca in asa fel incat sa iti fie bine si este pregatita sa renunte la anumite lucruri doar pentru a avea grija de tine, nu exista nicio indoiala ca este indragostita de tine. Poti observa toate aceste lucruri, cu usurinta, atunci cand discutati pe site-ul de matrimoniale online.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Iolanda luisa Ionescu spune:

    Eu mă dau ” maritata” când,de fapt ,caut partener……si am găsit tot felul de perversi….îmi place,la nebunie.Videochat ,jucării sexuale….e tot ce îmi doresc!

  • ramona spune:

    sunteti jalnici cu totii

    • Anonim spune:

      Nu-i așa?….Cocote masculine!….Gruici Emil,tarif pentru sex cu jucării sexuale,800€.macar dacă ar fi tânăr,dar,cu asta risti sa ajungi la stiri….intepenit,in plină activitate( așa crede el).

  • Tibi spune:

    Eu de obicei gasesc mai bn cand nu caut

  • george spune:

    mai elena sa stii ca ai un caracter tare si asta ma atrage la tine te rog frumos daca vrei sami lasi numarul tau de tlfn ca as dori sa te intreb ceva te qero mucisimo con tu caracter

  • andro spune:

    viata este crancena ,dura ,te pune la tot felul de ancercari daca te va angenunchea greu te mai ridici dar cu rabdare se gasesc solutii pt.a anvinge toate greuttile ,curaj.

    • Elena 11 spune:

      Cred ca esti puțin pe lângă ortografie….la început de cuvânt se scrie cu i,nu cu a….nici nu mă mir ca îți cauti jumatatea,pe sentimente.ro.Sigur o sa o gasesti,ca de proaste au nevoie perversiii.

  • brb spune:

    numa distrusi si frustate pe aici

  • eu spune:

    Normal ca vrem sex din moment ce traim si avem simturi. Voi doamnelor nu aveti nevoie de SEX?

  • eu spune:

    O porcarie cea ce spuneti

  • Florentina spune:

    Imi pare rau sa va spun…doamnelor,domisoarelor am de mult timp cont pe acest site…..din cand in cand mai intru pe aici……dar, nu am reusit sa il gasesc pe acela care vrea o relatie serioasa, fara vulgaritati, sex virtual sau sa nu fie casatorit…….desi, asta pretinde……
    Poate , ca nu este aici…sau nu exista…..
    Succes in cautarile voastre!

  • nefericitul spune:

    am gandit ca aleasa mea pe care am iubit o de cand eram la varsta de 16 ani si cu care m-am casatorit imi va oferi respectul si iubirea pentru a- mi intari si hrani puterea psihica si fizica de care am avut nevoie intotdeauna pentru a fi fericiti dar oricat de multe sacrificii am facut pe toate planurile pentru ea in toti acesti ani in acelasi timp fiind lovit de toate necazurile pentru ea nu au contat .Sunt tata a doi copii care in timpul casatoriei veneam foarte obosit dupa contracte grele de munca in cele mai vitrege conditii de trai care s-a numit marea, de pe care ma intorcem abia putindu-mi ridica si cara bagajele de slabit ce eram dar ma tinea in putere gandul ca acasa ma asteapta cu drag cineva .Cat statem acasa copii au fost leganati ,spalati, hraniti ,mancarea,curatenia ,piata ,toate nevoile le rezolvam , cea dorit i-am oferit tot timpul si nu i-am cerut decat ceea ce trb. sa fie si cum trb. sa fie intr-o casatorie ,insa ea nu a apreciat nimic din toate astea si a preferat altceva …….

    • Ras...patitul spune:

      Am ajuns la concluzia ca oricat te-ai stradui sa oferi tot ce iti sta in putinta persoanei pe care o iubesti ca niciodata nu este deajuns. Vor si vor tot mai mult. E ca atunci cand lucrezi in distributie si ai un target de facut, daca reusesti sa-l atingi luna urmatoare ti-l face si mai mare si tot asa si mai mare si la un moment dat clachezi ca piata este suprasaturata si nu mai e loc, dar targetul tot ti-l mareste si uite asa ti se spune ca nu mai esti bun si aduce pe altul dupa ce ai ajuns o leguma datorita efortului supraomenesc depus, cunosc destule cazuri. Si pt ce? Ca sa satisfaci nevoia altuia ca sa ajunga tot mai sus pe cadavrele altora? Recunosc ca asta in conceptia capitalista inseamna evolutie si progres. Dar cu ce ramai cand nu reusesti sa satisfaci acele nevoi…? Cu nimic. Sau cu un gust amar. Doar cu experienta.
      Daca o iei de jos si ajungi sa te imbogatesti prin propriile puteri, si prin absurd (ca dupa cate am citit pe aceste site-uri de matrimoniale, femeile nu cred ca exista astfel de barbati) sa fii si un familist convins, educat, bland, etc …. se plctisesc si vor intotdeauna ….ALTCEVA. Stiu ca se mai intampla si invers. Asa ca domnul ” Nefericitul” mai sunt si altii ca tine…..Nu dispera. Viata e frumoasa oricum o vei lua si merita traita. …… ARE BALTA PESTE……Trebuie sa te resemnezi si sa-ti schimbi optica.
      Sa auzim de bine si schimba tilul “nefericitul” in “Nu-mi pasa, ma plac asa cum sunt si sunt puternic”. Bafta.

      • Anonim spune:

        Ras….patitul…..ceea ce susții tu,se cheamă egoism.Cu toții îl avem ,pretențiile vin din ambele părți si gustul amar apare atunci cand,ți-s inselate asteptarile.Fiecare trecem prin asta,niciodată nu vei găsi partenerul perfect,pentru ca nu exista.Dar exista toleranta,in cazul in care,esti dotat cu putina inteligenta si,intradevar vrei ceva stabil.

    • Elena 11 spune:

      Mai lăsa-mă!!!!

    • niki spune:

      traesteti viata ca viata e frumoasa cu bune si cu rele si ai grija doar de angerasi tai

    • ramona spune:

      poate s-a saturat sa stea singura, sa te astepte..

    • GLORIA DUARTE spune:

      NU TREBUIA SA I OFERI TOTUL SUB NAS?____TREBUIA SO PUI SA TRAGA IN JUG CU TINE__CA SI FEMEIA TREBUIE SA MUNCEASCA SA SE INTRETINA___NUMAI CURVELE ASTEAPTA TOTUL DEA GATA___IAR CIND TU MORI DE ATITA EXPLOATARE EA SE CASATORESTE CU ALTUL IN TOT CE AI LASAT TU DIN MUNCA TA SI NU SI MAI AMINTESTE DE SACRIFICIUL TAU____DECI INVATA SE TE IUBESTI CEL MAI MULT PA TINE !!!

  • andrei spune:

    as vrea eu sa fiu un mascul casatorit

  • iris01 spune:

    Rusine masculilor casatoriti! VOI SUNTETI MAJORITATEA BARBATILOR DE PE ACEST SITE.

    • Moldoveanca spune:

      Labari,stau la panda si si-o freaca….vai de capul lor,nici un pahar cu apa nu vor avea,ca pupezele ce le iau banii, le dau muie, pe videochat.

  • andrei spune:

    e frumos acest articol , eu il apreciez cu atat mai mult cu cat in viata mea nu am avut parte de asa ceva…..Am facut toate eforturile pentru a impresiona cateva zeci de femei de-a lungul anilor si nimic . Le-am aratat iubirea mea , sub diferite forme si au calcat-o in picioare .Si stiti ce este interesant ? Fiecare fata pe care o placeam , imi spunea ca voi gasi o femeie care sa ma aprecieze , ce dovada de cretinism . Nu mai conteaza , viata mea oricum e praf .

  • Elena 11 spune:

    E unul,Emil Gruici…..minte de rupe si e pervers secual…..atentie doamnelor!

Leave a Reply