Site icon Blog matrimoniale

Matrimoniale online: 5 semne ca este indragostita nebuneste de tine

Esti intr-o relatie noua cu o femeie pe care ai cunoscut-o pe site-ul de matrimoniale online? Dupa numai cateva intalniri iti poti da seama daca ea te place sau, mai mult decat atat, daca are sentimente pentru tine. Sunt anumite semne care iti indica faptul ca o femeie este indragostita nebuneste de tine. Iata cateva dintre acestea.

Iti lasa frecvent mesaje

Ori de cate ori te conectezi pe site-ul de matrimoniale online gasesti cate un mesaj de la ea? Vrea sa iti arate ca se gandeste la tine, insa cel mai probabil nu isi da seama ca acest lucru o tradeaza si arata cat de indragostita este de tine.

Vorbeste despre viitor

Fie ca vorbiti la telefon, fie ca discutati pe site-ul de matrimoniale online, ea aduce in discutie viitorul? Iti vorbeste despre locurile pe care vrea sa le vizitati, despre mancarurile pe care trebuie sa le gustati impreuna? Inseamna ca se vede alaturi de tine si ca este foarte indragostita.

Iti ofera cadouri

Inca de la prima intalnire iti aduce un mic cadou? De regula femeile sunt foarte atente la ceea ce spun partenerii. Este suficient sa mentionezi, in timpul discutiei de pe site-ul de matrimoniale online, ca iti plac machetele sau ca obisnuiesti sa colectionezi bancnote vechi, pentru ca ea sa faca un efort si sa iti ofere un mic dar. Daca face acest lucru, este mai mult decat clar ca are sentimente puternice pentru tine.

Vrea sa stie totul despre tine

Daca este foarte interesata de tine si vrea sa te descopere, sa afle cat mai multe lucruri care par lipsite de importanta, inca de la primele discutii de pe site-ul de matrimoniale online, in mod cert simte ceva destul de puternic pentru tine.

Daca simti la fel, nu iti ramane decat sa ii faci pe plac, sa ii raspunzi la toate intrebarile si sa ii arati daca simti la fel.

Vrea sa aiba grija de tine

Femeile au grija de persoanele din jurul lor din instinct, insa daca observi ca ea este foarte atenta la nevoile tale si ca incearca mereu sa iti faca pe plac, sa faca in asa fel incat sa iti fie bine si este pregatita sa renunte la anumite lucruri doar pentru a avea grija de tine, nu exista nicio indoiala ca este indragostita de tine. Poti observa toate aceste lucruri, cu usurinta, atunci cand discutati pe site-ul de matrimoniale online.