Matrimoniale

Matrimoniale online: 5 semne ca este potrivita pentru tine

By octombrie 29, 2012 One Comment

Este frumoasa, atragatoare si foarte sexy, dar aceste lucruri nu sunt suficiente pentru ca ea sa fie potrivita pentru tine. Daca ai cunoscut-o pe site-ul de matrimoniale online, in mod clar aspectul fizic a avut un impact foarte mare, insa asigura-te ca ea are si alte calitati care o transforma in iubita ideala.

Ai incredere in ea

Ai avut incredere in ea imediat, inca de la primele discutii pe site-ul de matrimoniale online, iar aceasta incredere a crescut pe masura ce relatia voastra a avansat? O relatie matura si frumoasa este bazata pe incredere. Daca ea nu iti da motive sa te indoiesti de ea, de sentimentele si de intentiile ei, ai noroc de o fata care merita sa primeasca totul din partea ta.

Te face sa te simti special

Iti face surprize, iti spune lucruri pe care nimeni nu ti le-a mai spus niciodata, isi deschide inima in fata ta, te face sa simti ca poti face acelasi lucru imediat dupa ce relatia voastra a pasit dincolo de barierele site-ului de matrimoniale online? Felicitari! Te bucuri de un gen de iubita pe care multi barbati si-o doresc, dar de care foarte putini au parte.

Te face un om mai bun

Te sustine, te incurajeaza si te determina sa te dezvolti, sa devii mai bun? A facut acest lucru inca de la primele discutii de pe site-ul de matrimoniale online? In mod cert ai nevoie in viata ta de o femeie care vorbeste despre potentialul tau si care te inspira sa devii un om mai bun.

Exista chimie

Conexiunea puternica dintre doua persoane se poate vedea inca din primele minute de discutii pe site-ul de matrimoniale online. Daca aceasta se mentine si dupa prima intalnire fata in fata, in mod cert ea este persoana ideala pentru tine.

Te place pentru ceea ce esti

Nu incearca sa te schimbe, nu iti sugereaza sa aduci anumite modificari in comportamentul tau si nici nu se plange de anumite lucruri. Aceste lucruri nu le poti observa pe site-ul de matrimoniale online, dar primele intalniri fata in fata iti vor arata daca ea te place pentru ceea ce esti sau daca vrea sa iti modeleze comportamentul dupa bunul sau plac.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Patricia spune:

    Aimee – Jen, these pictures were truly anamizg. I had chills the entire time. I, too, was a close friend of Jessica’s and it means more than you will ever know that you captured this moment for all of us to see. This family has shown so much love, dedication, and strength through the years and I am witness to what wonderful people Jessie and her family are. Thank you again for sharing this and what a wonderful write up you had as well.

Leave a Reply