Matrimoniale

Matrimoniale online: 5 semne ca partenerul tau este serios

By noiembrie 20, 2012 No Comments

La inceputul fiecarei relatii, indragostitii isi adreseaza o intrebare esentiala, al carui raspuns este deosebit de important: “Partenerul meu este o persoana serioasa? Intentiile sale sunt nobile?”. Exista cateva semne care iti indica faptul ca partenerul tau este serios, inca de la inceput, de la primele discutii de pe site-ul de matrimoniale online.

1. Iti acorda atentie

Atat pe site-ul de matrimoniale online, cat si fata in fata, partenerul tau este dispus sa iti acorde toata atentia de care ai nevoie. Acesta te asculta cu placere si se ofera sa te ajute ori de cate ori este cazul, chiar si fara sa ii ceri acest luru. In plus, daca el obisnuieste sa te priveasca insistent atunci cand va intalniti, te pune intotdeauna pe primul loc si prefera sa stea cu tine in loc sa stea cu amicii sai, in mod clar este un partener serios, care isi doreste o relatie serioasa.

2. Petrece mult timp alaturi de tine

O persoana care nu isi gaseste niciodata timp pentru a-l petrece cu tine, cu siguranta nu este un partener cu care poti avea o relatie serioasa, de lunga durata. Pe de cealalta parte, daca partenerul tau petrece ore in sir cu tine, fie pe site-ul de matrimoniale online, fie atunci cand va intalniti, cu siguranta ii pasa de tine, vrea sa te cucereasca si te vrea in viata sa.

3. Incearca sa iti faca pe plac

El vrea sa mearga la film, insa tu iti doresti sa stati in casa si sa va bucurati de o seara linistita impreuna? In mod clar o persoana dornica sa te multumeasca. De asemenea, daca ai anumite momente in care vrei sa te bucuri de o seara in care discutati pe site-ul de matrimoniale online, iar el isi anuleaza planurile si iti confirma disponibilitatea sa cu zambetul pe buze, cu siguranta ai alaturi un partener serios, care vrea sa impartasiti un drum comun in viata.

4. Vrea sa iti cunoasca prietenii si familia

De regula, oamenii care amana momentul in care fac cunostinta cu prietenii si familia partenerul, sunt aceia care nu doresc sa se implice intr-o relatie. Ei vor doar o persoana alaturi de care sa se distreze pentru o perioada scurta de timp. Pe de alta parte, acela care vrea sa iasa in oras cu prietenii tai, care vrea sa participe la mesele organizate de familia ta si care, in mare parte, vrea sa fie implicat activ in tot ce are legatura cu persoana ta, are ganduri serioase fata de tine.

De multe ori, iti pot da seama daca o persoana vrea sa se implice in viata ta, inca de la primele discutii de pe site-ul de matrimoniale online. In mod evident, nu trebuie sa il intrebi daca ar vrea sa iti cunoasca parintii, in conditiile in care abia te cunoaste pe tine. Insa poti afla daca, de obicei, se fereste sau nu sa faca acest pas atunci cand este intr-o relatie.

5. Isi face planuri de viitor alaturi de tine

Un partener care are planuri serioase in ceea ce te priveste este o persoana care nu va ezita nicio clipa sa spuna ca “abia astept sa vina sarbatorile pentru a le petrece impreuna”, “prietenii mei se duc la munte si as vrea sa mergem si noi cu ei” etc.

Tu cum iti dai seama daca un partener este serios sau daca isi doreste doar o aventura, inca de la primele discutii de pe site-ul de matrimoniale online?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply