Matrimoniale

Matrimoniale online: 5 surprize pe care le poti face iubitei tale

By noiembrie 11, 2012 No Comments

O relatie poate deveni din ce in ce mai frumoasa cu multa spontaneitate, inca de la primele discutii de pe site-ul de matrimoniale online. Chiar daca la inceput este vorba doar despre o relatie de amicitie, surprizele nu ar trebui sa lipseasca si sa fie din ce in ce mai interesante si mai surprinzatoare pe masura ce viata voastra de cuplu se dezvolta.

Iata cateva dintre surprizele pe care le poti face iubitei tale pe site-ul de matrimoniale online, dar si in afara acestuia.

Lasa-i mesaje simpatice

Trimite-i pe telefon sau pe site-ul de matrimoniale online, in fiecare dimineata, cate un mesaj in care sa ii spui ca te gandesti la ea si ca abia astepti momentul in care veti discuta din nou. Totusi, ii poti trimite tot felul de citate de dragoste sau glume, care sa ii insenineze ziua.

Pregateste-i o cina romantica

Nu trebuie sa fie Valentine’s Day sau aniversarea voastra pentru a pregati o cina romantica. In timpul discutiilor de pe site-ul de matrimoniale online ii poti cere mai multe detalii despre cum vedea ea o seara perfecta din punct de vedere amoros si gastronomic. Noteaza toate detaliile si pune-le in practica, in limita posibilitatilor.

Pune-i muzica pe mp3 player

In mod sigur s-a saturat sa asculte aceleasi melodii pe mp3 player, asa ca ii poti face o surpriza si ii poti face un playlist nou. Ea va avea o surpriza atunci cand va asculta melodiile voastre preferate, sau piesele despre care ti-a spus in primele voastre conversatii de pe site-ul de matrimoniale online.

Prepara-i un desert

Se stie ca barbatii nu sunt foarte priceputi in bucatarie, insa nu este greu sa faci cateva clatite sau un tiramisu, mai ales daca ea iti spune, in primele discutii de pe site-ul de matrimoniale online, ca acestea sunt deserturile sale favorite.

Fotografiaza-te special pentru ea

Fotografiaza-te imediat dupa ce iesi din dus sau cand te barbieresti si trimite-i poza pe mail sau pe site-ul de matrimoniale online. In mod evident, poza trebuie sa fie ori foarte amuzanta, ori foarte sexy. In mod clar iti va intoarce aceasta surpriza, intr-un moment neasteptat.

Tu ce surprize obisnuiesti sa ii faci iubitei tale?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply