V-ati cunoscut in urma cu ceva timp pe un site de matrimoniale online si ati devenit tot mai apropiati. Daca tii la partener si vrei sa-i faci o surpriza frumoasa, trebuie sa cauti idei de intalniri care sa va aduca amandurora cat mai multe satisfactii.

1 Jucati „Adevar sau provocare”

Mergeti la cumparaturi si luati cele mai bune branzeturi frantuzesti si o sticla de vin. Dupa rasfatul culinar, puteti juca „adevar sau provocare” cu sticla de vin. Jocul iti ofera ocazia sa afli mai multe despre partener, sa te distrezi sau chiar sa vezi cum se comporta in situatii tensionate. Dupa discutiile de pe un site de matrimoniale online, este timpul sa treceti la adevaratele dezvaluiri!

2 Practicati un sport impreuna

Daca persoana intalnita printr-un serviciu de matrimoniale online este o fire sportiva, ar trebui ca una dintre intalniri sa fie pe un teren de sport. O astfel de situatie arata spiritul de competitivitate pe care il aveti si cat de fairplay sunteti unul cu altul. Si pentru ca sportul poate include uneori cam mult efort, recompensati-va cu o masa grozava.

3 Mergeti la o expozitie de fotografie

Pe un site de matrimoniale online se poate sa vorbesti multe cu partenerul tau, insa este mai dificil sa contemplati ceva impreuna. Pentru una dintre intalnirile voastre, propune o vizita la o expozitie de fotografie. Fotografia artistica exprima intotdeauna ceva, indiferent de tema aleasa si este o tema buna pentru discutii.

5 Savurati un brunch impreuna

Daca iti este teama de monotonie, surprinde-ti partenerul cunoscut pe un site de matrimoniale online cu o masa la care nu s-ar fi gandit. In loc de mic dejun, pranz sau cina, propune-i sa iesiti in oras la un brunch. Astfel, aveti ocazia sa savurati o dimineata de weekend impreuna, la o ora acceptabila.

6 Iesiti in parc cu cainele

Cand v-ati cunoscut pe un site de matrimoniale online, s-ar putea sa fi discutat si despre animalele de companie pe care le aveti. Un caine este scuza perfecta pentru o plimbare in parc la orice ora. Cumpara doua ciocolate calde si ofera-i una partenerului tau sa va incalziti intr-o zi friguroasa in parc.

18 Comments

 1. ma intilnesc in California regret ca nu pot folosi produsele dvs :)))

  Răspunde

 2. muie…nu trimite mes..daca nu pot comenta

  Răspunde

 3. Cea mai reusita intalnire este in pat.

  Răspunde

 4. ..bineanteles ca in pat….

  Răspunde

 5. ideia cu sticla de vin este buna……….dar sa o bea fata pe nerasuflate si dupa poate sa inceapa socializarea………….

  Răspunde

 6. sint de acord cu ce a spus altcineva ;”cea mai buna intlnire este in pat”

  Răspunde

 7. stergeti-ma din sit ul vostru

  Răspunde

 8. in sufragerie dar sticla de vin sa se consume asa cum consuma rusii votca din pahar bineinteles

  Răspunde

 9. in p[at….sau cine stie….

  Răspunde

 10. numai tarani , pai totul se rezuma la vin sau in pat , vai de mama voastra !!!

  Răspunde

 11. Eu acol in parcare chiar langa cimitir, cel mai potrivit loc de nebuni:)))

  Răspunde

 12. am primit astazi 11 ianuare 2013 acest messaj sa zic asa pe adrsa mea de email si scrie titlu unde te vezi cu iubita pai dacar fi sama vad cu ea in parc

  Răspunde

 13. am primit astazi 11 ianuare 2013 acest messaj sa zic asa pe adrsa mea de email si scrie titlu unde te vezi cu iubita pai dacar fi sama vad cu ea in parc

  Răspunde

 14. sau zic si eu in gluma ca Tavy o duc in cimitir si ma sarut cu ea in cimitir:))

  Răspunde

 15. totu sec rezuma la sex si aventura

  Răspunde

 16. Doresc sa va intalnesc pe toti in RAI ! Dar cred ca nu am nici o seansa doar traim in Romania ! Tara IADULUI ! ,.

  Răspunde

 17. sunteti mati tarani toti

  Răspunde

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.