Matrimoniale

Matrimoniale online: 6 idei grozave pentru o intalnire cu persoana iubita

By ianuarie 1, 2013 18 Comments

V-ati cunoscut in urma cu ceva timp pe un site de matrimoniale online si ati devenit tot mai apropiati. Daca tii la partener si vrei sa-i faci o surpriza frumoasa, trebuie sa cauti idei de intalniri care sa va aduca amandurora cat mai multe satisfactii.

1 Jucati “Adevar sau provocare”

Mergeti la cumparaturi si luati cele mai bune branzeturi frantuzesti si o sticla de vin. Dupa rasfatul culinar, puteti juca “adevar sau provocare” cu sticla de vin. Jocul iti ofera ocazia sa afli mai multe despre partener, sa te distrezi sau chiar sa vezi cum se comporta in situatii tensionate. Dupa discutiile de pe un site de matrimoniale online, este timpul sa treceti la adevaratele dezvaluiri!

2 Practicati un sport impreuna

Daca persoana intalnita printr-un serviciu de matrimoniale online este o fire sportiva, ar trebui ca una dintre intalniri sa fie pe un teren de sport. O astfel de situatie arata spiritul de competitivitate pe care il aveti si cat de fairplay sunteti unul cu altul. Si pentru ca sportul poate include uneori cam mult efort, recompensati-va cu o masa grozava.

3 Mergeti la o expozitie de fotografie

Pe un site de matrimoniale online se poate sa vorbesti multe cu partenerul tau, insa este mai dificil sa contemplati ceva impreuna. Pentru una dintre intalnirile voastre, propune o vizita la o expozitie de fotografie. Fotografia artistica exprima intotdeauna ceva, indiferent de tema aleasa si este o tema buna pentru discutii.

5 Savurati un brunch impreuna

Daca iti este teama de monotonie, surprinde-ti partenerul cunoscut pe un site de matrimoniale online cu o masa la care nu s-ar fi gandit. In loc de mic dejun, pranz sau cina, propune-i sa iesiti in oras la un brunch. Astfel, aveti ocazia sa savurati o dimineata de weekend impreuna, la o ora acceptabila.

6 Iesiti in parc cu cainele

Cand v-ati cunoscut pe un site de matrimoniale online, s-ar putea sa fi discutat si despre animalele de companie pe care le aveti. Un caine este scuza perfecta pentru o plimbare in parc la orice ora. Cumpara doua ciocolate calde si ofera-i una partenerului tau sa va incalziti intr-o zi friguroasa in parc.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply