Matrimoniale

Matrimoniale online: 6 lucruri de evitat la prima intalnire

By noiembrie 23, 2012 One Comment

Dupa cateva discutii pe site-ul de matrimoniale online, pasul urmator este sa va intalniti pentru a vedea daca sunteti la fel de compatibili si in realitate. Totusi, in cadrul acestei prime intalniri, ar fi bine sa eviti cateva lucruri pe care oamenii obisnuiesc sa le faca, fara sa isi dea seama ca le fac in detrimentul implinirii lor personale.

1. Ii oferi raspunsuri monosilabice

Evita sa ii raspunzi doar cu “Da”, “Nu” sau “Mhm”, indiferent de intrebarea pe care ti-o adreseaza partenerul. Acest lucru demonstreaza ca te plictisesti sau ca nu ai chef de intalnirea respectiva. Raspunsurile monosilabice nu sunt recomandate nici in discutiile de pe site-ul de matrimoniale online. Incearca sa detaliezi si sa aduci mai multe informatii noi atunci cand oferi un raspuns. Ideea este sa ii permiti partenerului sa te cunoasca, nu sa il fortezi pe acesta sa ghiceasca ce gandesti si cum esti.

2. Ii adresezi intrebari de tip interviu

Probabil ca cele mai mari curiozitati referitoare la partener le-ai descoperit deja in timpul discutiilor de pe site-ul de matrimoniale online. Insa cu siguranta mai exista multe alte lucruri pe care ai vrea sa le stii. Acest lucru nu trebuie sa te determine sa transformi prima intalnire intr-un interviu. Nu pleca de acasa cu un set de intrebari intiparite in minte si evita sa il faci pe partener sa se simta stingher.

3. Il lasi doar pe partener sa aiba initiativa

Nu stii ce sa comanzi, nu stii ce sa zici, nu stii unde ar trebui sa mergeti dupa ce luati masa impreuna si efectiv nu ai nicio parere. Acest lucru il va face pe partener sa creada ca esti o persoana lipsita de personalitate si initiativa si ca nu esti o persoana matura, responsabila, capabila, total diferita fata de cea care pareai pe site-ul de matrimoniale online.

4. Iti verifici telefonul foarte des

Astepti un telefon de care depind viata sau cariera ta? Atunci nu iti ramane decat sa lasi telefonul in buzunar si sa il pui pe vibratii. Altfel nu ai niciun motiv pentru care ar trebui sa iti verifici telefonul la fiecare 10 minute. Este o lipsa de respect fata de cealalta persoana si, cel mai probabil, aceasta va incerca sa gaseasca o modalitate prin care sa scape de aceasta intalnire. In mod evident, nu te va mai cauta nici pe site-ul de matrimoniale online.

5. Ii arati ca stii lucruri pe care el nu ti le-a spus

Este in regula sa verifici profilul de Facebook al partenerului tau, mai ales pentru ca vrei sa stii mai multe informatii in afara de cele existente pe site-ul de matrimoniale online, insa nu este indicat sa ii spui ca ai facut cercetari in acest sens. Partenerul tau s-ar putea speria si ar putea crede ca esti o persoana obsedata de control, care simte nevoia sa stie totul si care nu are rabdare sa descopere intr-un ritm normal.

6. Il judeci pe partener

In timpul unei intalniri poti descoperi lucruri care sa nu iti fie pe plac, cel putin nu in prima faza. Totusi, inainte de a judeca persoana de langa tine, ar fi bine sa asculti pana la capat ce are de spus si sa incerci sa te pui in situatia sa.

Daca inca ai nelamuriri la acest aspect, ii poti cere mai multe detalii in timpul unei discutii de pe site-ul de matrimoniale online.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Pe scurt Alex. spune:

    Adaug comentariul, ca nimic nu mi se pare mai logic si mai normal decit vocea sufletelor sau a inimilor intr-o relatie. dupa dovada cinstei si sinceritatii depline si a confirmarii prin fapte ca stiu sa apreciez la valoarea ei o frumoasa prietenie, inainte de orice altceva si ca sunt gata sa ofer cit mi se ofera sau sa o recunosc daca din motive personale sau de alta natura nu pot raspunde cum se cuvine sentimentelor, aspiratiilor sau asteptarilor ei.

Leave a Reply