Matrimoniale

Matrimoniale online: 6 lucruri pe care este bine sa le dezvalui la prima intalnire

By ianuarie 14, 2013 No Comments

Prima intalnire cu un barbat pe care l-ai cunoscut pe un site de matrimoniale online este cruciala pentru viitorul relatiei voastre. Este clar ca daca ati ajuns sa va intalniti fata in fata exista o atractie puternica intre voi, insa aceasta atractie se poate risipi foarte repede daca nu esti atenta la felul in care te comporti, la ceea ce spui si la felul in care te imbraci.

De multe ori, se spune ca la primul “date” trebuie sa fii retinuta in a oferi detalii despre tine, pentru a nu-l lasa pe partener sa isi formeze o parere gresita. Cu putina atentie ii poti spune partnerului tau o multime de lucruri fara sa fii prea indrazneata.

Iata cele 6 lucruri pe care este bine sa le dezvalui la prima intalnire cu barbatul pe care l-ai cunoscut pe un site de matrimoniale online.

1. Cum iti petreci serile de sambata

La prima intalnire cu un barbat cunoscut prin intermediul unui site de matrimoniale online poti vorbi despre felul in care obisnuiesti sa iti petreci seriele de sambata. Nu este nevoie sa il minti si sa ii spui ca mergi frecvent in cluburi si iesi cu prietenii, cand de fapt stai singura acasa si te uiti la filme pe HBO. La un moment dat, se poate “prinde” de minciuna si isi poate pierde increderea in tine.

2. Albumul muzical preferat

Gusturile muzicale pot fi diferite intr-un cuplu, insa acest lucru nu inseamna ca exista mai putina armonie sau intelegere. La prima intalnire cu barbatul pe care l-ai cunoscut pe un site de matrimoniale online poti dezvalui care este albumul tau muzical preferat. Astfel, ii dezvalui genul muzica care iti place cel mai mult si puteti incepe o discutie interesanta despre muzica si artisti.

Ideea este ca intotdeauna cand dezvalui lucruri noi despre tine trebuie sa spui ceva util, ceva ce poate declansa o conversatie interesanta.

3. Ultimul film pe care l-ai vazut

Si filmele reprezinta un punct bun de incepere a unei discutii, mai ales la prima intalnire cu un barbat pe care l-ai cunoscut pe un site de matrimoniale online. Marturiseste-i care este ultimul film vizionat, chiar daca este vorba despre un film vechi, pe care l-ai mai vazut de 5 ori pana acum.

4. Un lucru amuzant pe care l-ai vazut recent

Daca ti s-a intamplat sa fii martora unui eveniment amuzant de curand, impartaseste-l cu barbatul pe care l-ai cunoscut pe un site de matrimoniale online. Astfel, va puteti amuza impreuna de respectivul incident si va puteti aminti si de alte intamplari amuzante.

5. Cand ai luat primul 4 si de ce

In general, la prima intalnire cu un barbat cunoscut pe un site de matrimoniale online nu este bine sa jocui rolul femeii perfecte, fara cusur. Poti parea exagerata si poti lasa impresia ca te supraestimezi.

De aceea, la prima intalnire este bine sa dezvalui si lucruri care iti scot in evidenta felul de a fi. De exemplu, poti dezvalui cand si de ce ai luat primul 4 la scoala, cum te-a pedepsit mama cand ai facut o boacana sau cum ai cazut pe gheata in fata altor persoane.

6. De ce iti iubesti jobul

La prima intalnire cu barbatul pe care l-ai cunoscut pe un site de matrimoniale online inevitabil vine vorba despre serviciu. In loc sa te plangi de faptul ca jobul tau este cel mai rau din lume si ca ai un sef incompetent si un salariu jenant, mai bine i-ai evidentia motivul pentru care iti place sa lucrezi acolo.

Tu ce dezvaluiri ai facut la prima intalnire cu un barbat cunoscut pe un site de dating online?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply