Matrimoniale

Matrimoniale online: 6 lucruri pe care le poti spune despre tine la prima intalnire

By noiembrie 13, 2012 No Comments

Ti-ai cunoscut partenerul pe un site de matrimoniale online si ati inceput sa va cunoasteti? Cea mai buna ocazie de a afla amanunte despre viata celuilalt este o discutie la prima intalnire. Intrucat nu multa lume este dispusa sa dezvaluie lucruri personale unui strain, iata 6 lucruri pe care le poti spune despre tine la prima intalnire.

1 Ultimul film pe care l-ai vazut

Daca v-ati cunoscut pe un site de matrimoniale online, probabil ati povestit deja despre preferintele voastre in materie de moda, mancare, filme etc. Se poate sa fi vazut un film in ultima vreme care sa-ti fi placut foarte tare. Foloseste acest lucru ca tema de discutie. Ii poti spune partenerului de ce ti-a placut acel film. In acest fel, va sti mai multe despre ceea ce te impresioneaza sau despre actorii tai preferati.

2 Lucrurile pe care le iubesti la munca ta

Un amanunt pe care oricine vrea sa-l cunoasca este meseria pe care o ai. Daca va cunoasteti de pe un site de matrimoniale online, una dintre curiozitatile pe care le au cei care isi cauta un partener este cea legata de cariera. La o prima intalnire, este firesc sa-i spui acelei persoane ce anume iti place la munca ta.

3 O situatie amuzanta la care ai asistat

La o prima intalnire este normal, ba chiar indicat, sa radeti copios. Persoana cunoscuta printr-un serviciu de matrimoniale online va fi placut impresionata de simtul umorului de care dai dovada. Povesteste-i de o situatie amunzata vazuta la un concurs, o nunta sau un alt eveniment.

4 Ce carte citesti in prezent

La o prima intalnire cu cineva cunoscut pe un site de matrimoniale online, este dificil sa vorbesti despre lucruri personale. In locul acestora, povesteste pe scurt ce carte citesti in prezent si de ce ti se pare interesanta.

5 Orasul in care te-ai nascut

Un lucru firesc despre care poti vorbi este locul in care te-ai nascut sau orasul in care traiesti. Cei care se cunosc pe un site de matrimoniale online isi doresc sa stie unde locuieste partenerul lor, daca s-a nascut in alta parte, daca a trait in mai multe locuri etc.

6 Limbi straine cunoscute

La o prima intalnire, iti poti arata nivelul de cunostinte fara sa pari laudaros pur si simplu prin faptul ca stii sa pronunti “coq au vin”. Cu o persoana intalnita pe un site de matrimoniale online, poti vorbi oricand despre limbile straine cunoscute.

Tu ce lucruri ai fi dispus sa dezvalui despre tine la prima intalnire?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply