Matrimoniale

Matrimoniale online: 6 motive pentru care ar trebui sa te intalnesti cu un Taur

By aprilie 23, 2013 12 Comments

intalnire taurPe un site de matrimoniale online ai putea cunoaste o persoana realista, materialista si sensibila deopotriva, foarte senzuala si cu o multime de talente in pat si in casa: nativul Taur.

Iata in continuare 6 motive pentru care ar trebui sa te intalnesti cu un Taur:

1. Taurii sunt stabili

Daca iti doresti sa intalnesti pe un site de matrimoniale online o persoana alaturi de care sa ramai toata viata, alege pe cineva in zodia Taurului. Daca exista compatibilitate intre tine si un Taur, exista mari sanse pentru o relatie pe termen lung. Taurii nu au rabdare cu relatiile pasagere si aventurile deoarece pentru ei viata sentimentala este extrem de importanta si isi doresc ceva stabil, permanent.

2. Taurii sunt amanti talentati

Poate ca in profilul unui Taur pe un site de matrimoniale online nu vei gasi mentionat cat de important este sexul pentru acest nativ. Insa viata sexuala are un rol imens in implinirea Taurului. Nativii zodiei sunt foarte buni amanti, fiind capabili de orice efort pentru a-si satisface persoana iubita.

3. Taurii stiu cum sa faca bani

Alaturi de un Taur, nu vei avea niciodata grija zilei de maine. Indiferent ca-l cunosti printr-un serviciu de matrimoniale online sau personal, un Taur iti va da impresia unei persoane independente financiar, pentru care cariera si venitul lunar sunt lucruri esentiale. Taurii sunt foarte talentati in plns financiar si multi dintre ei reusesc sa faca avere. Bunurile materiale acumulate sunt protejate cu grija toata viata, dar si impartasite cu familia.

4. Taurii sunt bucatari priceputi

Tauruii sunt unii dintre cei mai priceputi bucatari. Atat femeile, cat si barbatii adora sa manance. Insa la Taur, mancatul nu este un act mecanic sau animalic, ci o arta. Taurii au cultura generala, le place sa calatoreasca si sa experimenteze. In profilul unui nativ Taur de pe un site de matrimoniale online ai putea gasi poze cu preparatele facute de el. Daca ai o relatie cu un Taur, prietenii vostri care va viziteaza vor fi intotdeauna rasfatati cu o multime de bunatati.

5. Taurii investesc in casa si familie

Pentru un Taur, cea mai importanta este familia. Taurul pune mare pret pe bunastarea si confortul de care se bucura familia. De aceea, banii pe care ii castiga, energia, imaginatia sau relatiile, toate le pune in slujba bunastarii familiei. Dupa ce vei cunoaste mai bine un Taur intalnit pe un site de matrimoniale online, vei descoperi ca acesta are deja locuinta proprie sau lucreaza intens la acest lucru. Visul Taurului este sa se retraga undeva la tara, la batranete, intr-o vila confortabila, cu un venit sigur si generos.

6. Taurii sunt calmi si realisti

Daca intri in contact cu un Taur pe un site de matrimoniale online sau daca vorbesti cu el la telefon, vei observa ca este o persoana cu multa stapanire de sine. Taurii tind sa se maturizeze repede, sunt lucizi si cu greu pot fi enervati. Taurul nu se consuma pentru orice fleac deoarece prefera sa se menajeze si sa-si investeasca energia intr-un lucru care ii face placere.

Hai pe Sentimente

12 Comments

Leave a Reply