Matrimoniale

Matrimoniale online: 7 lucruri pe care barbatii le observa imediat la o femeie

By octombrie 31, 2012 2 Comments

Pe un site de matrimoniale online, ai sansa sa cuceresti un barbat cu o singura trasatura placuta vederii. Afla care sunt cele 7 lucruri pe care barbatii le observa imediat la o femeie.

1. Zambetul

Barbatii se simt atrasi de femeile amabile, binedispuse, care raspund privirii lor cu un zambet. Pe un site de matrimoniale online sau in viata de zi cu zi, zambetul este unul dintre primele lucruri remarcate. Un zambet ii face pe barbati sa inteleaga daca este cazul sa avanseze in relatia cu sexul opus sau daca ar trebui sa se retraga.

2. Parul

Podoaba capilara constituie unul dintre lucrurile la care barbatii se uita prima data la o femeie. Mai multe studii arata ca barbatii prefera femeile cu parul lung si blond. In fotografiile publicate pe un site de matrimoniale online, ai grija ca parul tau sa arate impecabil.

3. Accesoriile false

Un lucru remarcat imediat de catre barbati, intr-un sens negativ, sunt accesoriile false, de la unghii false la mese. Daca in ceea ce priveste implanturile cu silicon parerile sunt impartite, barbatii tind sa dezaprobe genele false. O femeie care cunoaste pe cineva pe un site de matrimoniale online ar trebui sa evite astfel de lucruri la prima intalnire.

4. Sanii

Pentru un barbat, un element usor de remarcat la o femeie sunt sanii. Aceasta parte a corpului este una dintre cele mai puternice arme de seductie pentru o femeie si primul pas in acest sens este folosirea unui sutien potrivit, care sa-i puna in valoare rotunjimile.

5. Tonul vocii

Tonul unei femei poate fi o arma de seductie sau un defect, in functie de situatie. Barbatii sunt atenti la tonul cu care vorbeste in mod obisnuit o femeie, preferand unul mai subtire, care inspira feminitate. In schimb, barbatilor nu le plac femeile care vorbesc tare. In cadul unei intalniri pe un site de matrimoniale online, un videochat poate fi primul pas spre o relatie de durata.

6. Aspectul fizic general

Orice barbat isi doreste o partenera care sa arate bine, indiferent ca o cunoaste pe un site de matrimoniale online sau in alta parte. Un corp bine proportionat este un atuu pentru orice femeie cand vrea sa cucereasca un potential partener.

7 Accesorii ale tinutei

Orice barbat, intalnit pe un site de matrimoniale online sau in alta parte, poate fi captivat de un element al tinutei. Accesoriile precum o geanta, un ceas sau o esarfa ii spun acelui barbat ceva despre gusturile si preferintele femeii din fata lui.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Anonim spune:

    Vreau să cunosc si eu pe femeia pe nume Danila panfilov

  • Auth spune:

    In atentia D-nului Profesor! Stiu ca ,aparent ,tolerati toate jivienle in preajma ,dar pe asta – no name -pun pariu ca nici Dvs. nu-l inghititi nici cu 2 kile de lamaie Ar trebui sa-i explicati revoltatului ca atunci cand vinzi Cf.3 ,ca indeletnicire de zi cu zi,nu poti aspira niciodata la mai mult de Cf.2,ca realizare suprema!si atunci cand vinzi de multi bani ti-e greu ,foarte greu,sa mai vinzi Cf.3!si daca totusi o faci-agentu’ care intermedia odata tranzactii mari ,faci acum-de foame!- un Cf.3 ,atunci incerci sa scoti un comision care sa-ti stearga gustul amar al decaderii! nu exista agenti completi,exista doar agenti buni pe un segment de piata si care,daca aleg(sau mai corect,daca pot!) sa schimbe segmentul, pierd abilitatile dobandite in celalalt de regula asta se intampla cand urci profesional dar no name -ul Dvs. nu stie ,este inca la enter level (sper sa fie la enter-level ,ca daca este vreun veteran care vorbeste asa ,plang direct!si Dvs.,odata cu mine, ar trebui sa plangeti, de mila lui!). Are nerv micutul ,e cretin evident si lingau dar ,cu putina atentie din partea Dvs. si cu mult mult ajutor divin,poate are o sansa sa devina agent -macar unul mediocru,dar agent .Daca ar fi sa-i zic de rau ,i-as dori sa devina un agent complet !!!Eu cred ca-l maingiati patern pe crestet cand mai vinde cate un Cf. 3 in Costila sau Melinesti!Si il incurajati spunandu-i ca el poate,cu multa munca,sa vanda si Cf. 2 in Straja sau Luica si ,daca e talentat,in Racovita!Am scazut mult nivelul polemicii cu genul asta de profesionisti Stiu ca trageti cu toate armele dar asta e pistol cu apa !ii preferam pe batrani ,nu pokemoni peltici care se cred agenti fiindca au fost angajati intr-un moment de criza si deja sunt colegi cu toata breasla !.Vorbeste impotriva Dvs, asta mic chiar daca se straduie sa ajute si el cu ceva compania o fi ,oare,campionul la Cf. 3 din Berceni?as vrea sa-l cunosc,sincer!,niciodata in cariera mea n-am reusit sa vand un Cf. 3 si, D-zeu mi-e martor ,ca m-am straduit in cateva randuri!N-am avut abilitatea necesara in schimb au iesit alea mari ,noroc chior!cata frustrare e in mine fiindca niciodata n-am putut sa vand un Cf. 3!si STIU abia acum -de la inteleptul no name -ca am trecut degeaba prin aceasta meserie,n-am luat bomboana de pe coliva-un Cf.3 vandut! Am un test rapid -profesional-pentru moralistul domn no name “:ce dracu semnifica,doar in Berceni, urmatoarele litere : A , B , C , D ., E . F , G , I ,, M , O , P ,R , S , V , U ?Sa nu-l ajute Bogdan! Ti-am facut o mare,mare onoare mister no name sa-ti raspund!mai intreaba in stanga si in dreapta despre ce am comentat aici,sa-ti traduca cineva ! No offence,teacher!

Leave a Reply