Matrimoniale

Matrimoniale online: 7 lucruri pe care femeile le observa imediat la un barbat

By noiembrie 2, 2012 One Comment

Pe un site de matrimoniale online sau in oras, la prima intalnire cu un barbat, femeile isi intind “antenele” si descopera imediat cateva lucruri despre persoana din fata lor. Afla care sunt primele 7 lucruri pe care femeile le observa imediat la un barbat.

1. Daca este un tip sexy

Sa fim sincere: nicio femeie nu poate ignora un tip cu ochi frumosi si un corp bine facut. In fotografia de pe un site de matrimoniale online sau pe strada, unul dintre primele lucruri observate de o femeie la un barbat este sex-appeal-ul.

2. Daca este homosexual

Nu toti barbatii gay au un anumit comportament care le tradeaza orientarea sexuala. Insa, aceia care au un astfel de comportament atrag imediat atentia femeii prin felul in care merg, gesticuleaza sau vorbesc. Pe un site de matrimoniale online, un simplu amanunt din profil poate provoca semne de intrebare despre barbatul respectiv.

3. Zambetul lui

Femeile se dau in vant dupa barbatii cu un zambet frumos si una dintre cele mai simple modalitati de a cuceri o femeie este chiar zambetul. In profilul unui site de matrimoniale online, zambetul unui barbat poate fi acel lucru care sa convinga o femeie sa dea click pe fotografie.

4. Parul lui

Femeilor le place sa se joace cu degetele in parul barbatului iubit. Insa pana cand isi permit un astfel de gest, la inceput tot ceea ce pot face este sa-i studieze coafura. Aceasta din urma ii spune multe unei femei despre personalitatea si stilul lui de viata. La prima intalnire cu un barbat cunoscut printr-un serviciu de matrimoniale online, femeile observa parul: cum este tuns, cat este de curat, cum ii pune in valoare chipul. Un par ingrijit poate fi un indicator bun pentru restul corpului. Pentru femeile care tin la igiena si la aspectul fizic, parul unui barbat poate fi un detaliu important.

5. Masina

Putine femei ignora un amanunt precum cel al masinii pe care o are barbatul cu care se intalnesc. In realitate, masina este printre primele lucruri remarcate de o femeie la un barbat, indiferent ca se pricepe sau nu in domeniu. Prin intermediul unui serviciu de dating online, este mai dificil sa afli daca un barbat are sau nu masina. Insa cu ocazia primei intalniri, este momentul in care femeile sunt atente la acest amanunt. In primul rand, femeile vor sa fie luate de acasa si duse inapoi cu masina. In al doilea rand, in functie de marca masinii, ele fac un scenariu despre situatia financiara a potentialului partener.

6. Comportamentul cu cei din jur

Pentru o femeie, este important felul in care se comporta barbatul nu doar cu ea, ci si cu oamenii din jur. La o prima intalnire cu un barbat cunoscut pe un site de matrimoniale online, se poate vedea cum se poarta acesta cu chelnerul de la restaurant sau cu ceilalti oameni. Un astfel de amanunt ii arata femeii daca are in fata ei un tip respectuos sau un barbat zeflemitor, plin de el.

7. Cat de atent este cu ea

Unul dintre lucrurile observate imediat de femei este atentia de care se bucura din partea lui. Un barbat atent nu uita niciodata sa raspunda la un telefon sau email si se concentreaza asupra ei intr-o conversatie, in loc sa se joace cu smartphone-ul. Atentia pe care barbatul i-o acorda femeii poate fi observata pe un site de matrimoniale online inca de la primele contacte.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Amirudin spune:

    Inainte sa scriu am citit post-urile de mai sus.. sunt de acord cu Moni ..suntem mai prostute cand ne amearzom .. eu cred ca femeile se pot descurca mai bine decat barbatii in situatii -criza..avem ceva mai mult self-control.nici femeile nu sunt proaste ..nici barbatii nu sunt prosti (cat fair-play) , altfel cum putem sustine conversatii si supravietui right?

Leave a Reply