Matrimoniale

Matrimoniale online: cum sa o faci sa te doreasca

By noiembrie 1, 2012 One Comment

Optiunile nenumarate pe care le au femeile in conditiile actuale le determina sa fie mai cerebrale, sa analizeze mai mult si sa refuze orice propunere care nu li se pare potrivita. Daca iti place foarte mult o femeie pe care ai cunoscut-o pe site-ul de matrimoniale online si o vrei in viata ta trebuie sa o faci sa te doreasca. Iata cum poti face acest lucru.

1. Prezinta-te ca fiind barbatul ideal

Demonstreaza-i ca esti un barbat pe care orice femeie si l-ar dori acasa. Vorbeste-i despre jobul tau, despre planurile de viitor, despre faptul ca la un moment dat iti doresti sa te casatoresti si sa ai o familie frumoasa. Totusi, aceasta discutie nu este ideala pentru prima zi in care va intalniti pe site-ul de matrimoniale online. Totusi, dupa ce discutati mai mult, incearca sa ii dezvalui subtil toate aceste lucruri despre tine.

2. Fii amuzant

Spune-i glume, fa-o sa rada si o vei cuceri iremediabil. Desi isi doresc sa aiba langa ele barbati seriosi, ele insista ca partenerii lor sa fie amuzanti si sa le aduca zambetul pe buze in fiecare zi. Atunci cand discutati pe site-ul de matrimoniale online asigura-te ca o faci sa rada, dar mai mult decat atat, adu-i zambetul pe buze de fiecare data cand va intalniti.

3. Imbraca-te cu stil

Desi haina nu il face pe om, o femeie este atrasa de un barbat care se imbraca bine. Pentru ca prima impresie conteaza cel mai mult, ar fi bine ca in fotografiile de profil sa apari bine imbracat si asortat. Daca nu te pricepi foarte bine la moda, cere sfatul unei prietene sau colege, care iti poate da sugestii despre ce se poarta si ce atrage o femeie.

4. Nu o stresa

Nu o suna de prea multe ori pe zi si nu ii lasa nenumarate mesaje pe site-ul de matrimoniale online. Cu cat o vei cauta mai mult, cu atat ea se va distanta mai mult de tine si va refuza sa iti mai acorde atentie. Pe de cealalta parte, in situatia in care ii vei da tot mai putina atentie ea va incepe sa isi puna semne de intrebare si sa inceapa sa fie interesata de tine. Aceasta strategie este una care functioneaza in mod sigur.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Amor spune:

    Da, pai cand sunt “calare” pe calculator, sunt, cand nu… nu.. :PTocmai ce m-am itnors din concediu si timp de 16 zile nu am vazut calculator deci acum sunt “calare” :PEu sa stii ca am ajuns deja la concluzia ca mi-am gresit vocatia :PNu stiu cat talent am la povestit pt ca scriu cum imi vine sincer.. dar ma bucur ca unii apreciaza ce fac eu pe aici :PDe mostenit sigur o mostenesc pe mama, care e pe partea umana, dar uite ca am si jumate de parte reala in mine (de la bunicu) pt ca ma pricep bine si la cifre deci.. sunt cam strutocamila probabil 😛

Leave a Reply