Matrimoniale

Matrimoniale online: cum sa il faci pe el sa te asculte

By ianuarie 29, 2013 No Comments

Ti se intampla adesea sa ai impresia ca iubitul tau nu te asculta sau ca nu ia in seama nimic din ce ii spui? Ei bine, este foarte posibil ca acest lucru sa fie cat se poate de real. Este adevarat ca faci comparatii cu perioada in care erati la inceput si comunicati foarte mult pe site-ul de matrimoniale online, insa chiar daca el nu mai este la fel de atent la ce ii spui si nu mai pare acaparat de toate vorbele tale, ar trebui totusi sa iti acorde atentia necesara. Iata cum poti face orice barbat sa fie atent si sa te asculte.

1. Vorbeste clar

Spune direct ceea ce iti doresti de la el, fara comparatii si fara metafore. Cu cat te exprimi mai clar, cu atat el va reusi sa inteleaga mai bine ce vrei sa spui, ce iti doresti de la el sau ce anume te deranjeaza. De asemenea, fii cat mai directa si incearca sa ajungi repede la subiect.

2. Scrie-i

Foloseste e-mailul, mesajele de pe telefon sau chiar mesajele de pe site-ul de matrimoniale online pentru a-i comunica tot ce doresti. De regula, mesajele scrise sunt mai usor de receptionat si inteles, asa ca opteaza pentru acest truc.

3. Fii autoritara

In momentul in care vrei sa transmiti un mesaj, incearca sa ii captezi toata atentia si sa ii arati ca vorbesti cat se poate de serios. Roaga-l sa iti acorde cateva clipe de atentie, eventual inchide televizorul, calculatorul etc., asaza-te in fata lui si spune-i clar ce iti doresti.

4. Ai grija la ton

Chiar daca trebuie sa fii autoritara, incearca sa nu ridici tonul si sa nu ii vorbesti ca si cum ii dai o comanda. Daca ai impresia ca iti este greu sa te controlezi in acest sens, cel mai bine ar fi sa ii scrii pe o foaie de hartie tot mesajul sau sa i-l trimiti pe site-ul de matrimoniale online.

5. Incearca sa il intelegi

De ce nu este atent la ce ii spui, de ce nu pricepe mesajul pe care il transmiti si cum de reusea sa te inteleaga perfect in momentul in care discutati orice pe site-ul de matrimoniale online? Incearca sa gasesti raspunsul la toate aceste intrebari si sa gasesti o solutie.

6. Ofera-i recompense

Te asculta si face intocmai dupa cum i-ai sugerat? Atunci arata-i ca apreciezi acest lucru si ofera-i o mica recompensa – poate fi vorba despre un lucru pe care si-l doreste de multa vreme sau despre un set de fotografii sexy trimis pe e-mail sau pe site-ul de matrimoniale online.

7. Asculta-l

Este evident ca el nu te va asculta in situatia in care nici tu nu reusesti sa faci acest lucru. Atunci cand vrea sa discute cu tine, incearca sa fii atenta doar la el si sa il lasi sa inteleaga ca iti pasa de ce vrea sa iti spuna si ca esti dispusa sa faci intocmai cum iti spune el sau, cel putin, sa ajungeti impreuna la un compromis.

Comunicarea este deosebit de importanta intr-un cuplu, indiferent ca este realizata fata in fata, la telefon sau pe site-ul de matrimoniale online. Poate fi mai greu sa faci un barbat sa te asculte, insa niciodata imposibil, mai ales prin metodele corecte.

Tu cum il faci pe iubitul tau sa te asculte si prin ce varianta intelege mai bine mesajul tau: fata in fata sau pe site-ul de matrimoniale online?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply