Matrimoniale

Matrimoniale online: cum sa il faci sa te placa

By august 14, 2012 No Comments

L-ai cunoscut pe un site de matrimoniale online si esti foarte incantata de el. Daca vrei ca sentimentele sa fie reciproce si el sa te placa la fel sau chiar mai mult, nu trebuie decat sa urmezi cativa pasi foarte simpli si la indemana ta.

Arata-i ca il placi

In discutiile de pe site-ul de matrimoniale online, dar si in cadrul intalnirilor fata in fata este foarte simplu sa ii arati unui barbat ca il placi. Secretul insa consta in limitele pe care ti le impui in acest sens. Evita sa i te arunci in brate. Cel mai bine este sa fii subtila si sa ii arati ca este e placul tau, ca te atrage si ca esti dispusa sa ii dai o sansa, insa nimic mai mult.

Evita sa ii arati ca esti prea disponibila

Nu sta tot timpul la dispozitia lui, sa te sune sau sa apara online. Chiar daca iti face placere sa discuti cu el pe site-ul de matrimoniale online, cel mai bine este sa nu arati ca esti prea disponibila. Daca vei face aceste lucru, risti ca el sa profite de aceasta slabiciune sis a inceapa sa se poarta indiferent. Nu ii da aceasta sansa, ci incearca sa mentii programul pe care il aveai de obicei si sa nu para ca iti faci programul in functie de el. Cu cat vei fi mai putin disponibila, cu atat el va fi mai interesat de tine, lucru pe care il vei putea observa si in timpul conversatiilor de pe site-ul de matrimoniale online.

Evita sa depinzi de el

Ti-a spus ca se va conecta pe site-ul de matrimoniale online la ora 17, insa deja este trecut de 17.30? Sfertul academic nu trebuie depasit niciodata, decat daca apare o urgenta. Daca se intampla des sa intarzi si sa anuleze anumite lucruri fara sa te anunte, cel mai bine este sa iti faci alte planuri, astfel incat sa nu para ca depinzi de el. Uita-te la un film, citeste o carte sau iesi la o plimbare. te poti conecta pe site-ul de matrimoniale online mai pe seara. Cu siguranta va fi interesat sa discute cu tine si sa iti dea explicatii. Incearca sa pari usor indiferenta si sa nu ii lasi impresia ca esti suparata sau afectata.

Nu renunta la prietenele tale

De regula, femeile au tendinta sa renunte la intalnirile cu prietenele lor in momentul in care intalnesc un barbat nou. Evita sa faci aceasta greseala. In primul rand pentru ca prietenele tale vor fi mereu langa tine, indiferent de situatie, in timp ce legat de el nu ai inca nicio siguranta. Mai mult decat atat, trebuie sa ii arati ca tu esti o persoana independenta, care poate avea o viata in afara celei de cuplu.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply