Matrimoniale

Matrimoniale online: cum sa iti gasesti sufletul pereche

By noiembrie 4, 2012 No Comments

Sa iti gasesti sufletul pereche este o adevarata provocare, insa nu este o misiune imposibila. In momentul in care iti faci un cont pe site-ul de matrimoniale online, cel mai probabil visezi la intalnirea unui partener cu care sa imparti absolut totul. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti gasesti sufletul pereche mai repede decat crezi.

1. Crede in sufletul pereche

In momentul in care iti faci cont pe site-ul de matrimoniale online, este necesar sa ai o gandire pozitiva si sa crezi in conceptul “sufletului pereche”. Pozitivismul te ajuta sa te dezvolti si sa atragi energiile pozitive. Persoana compatibila in mod desavarsit cu tine poate sa stea ascunsa in spatele unui profil de pe site-ul de matrimoniale online.

2. Pregateste-ti viata pentru dragoste

Esti inca ancorat in trecut si nu poti sa renunti in totalitate la emotiile privind experientele anterioare? Cu siguranta te vei lovi de aceasta problema atunci cand vei porni in cautarea sufletului pereche. Detaseaza-te complet de tot ce inseamna foste relatii si pregateste-ti viata pentru un partener nou, care sa aiba aceleasi intentii matrimoniale ca tine.

3. Vindeca ranile provocate de fostii parteneri

Daca o persoana din trecutul tau te-a ranit, nu inseamna ca este o regula sa se intample acest lucru de acum incolo si ca toate persoanele care urmeaza sa apara in viata ta te vor dezamagi. Renunta sa te mai gandesti la ce ti-au facut fostii parteneri si iarta-i pe acestia, chiar daca poate intentiile lor au fost acelea de a-ti face rau.

Cu cat esti mai linistit referitor la acest aspect, cu atat vei fi mai deschis in fata primirii sufletului tau pereche in inima ta.

4. Apreciaza drumul pe care ai mers pana acum

In mod cert ai facut anumite greseli si cu siguranta acum ai face lucrurile altfel in ceea ce priveste viata ta amoroasa.

Dar totusi, greselile facute si drumul urmat te-au ajutat sa devii o persoana mai buna, mai inteleapta. Accepta ca acesta este drumul pe care tu trebuia sa il urmezi si nu te crampona de lucrurile pe care nu ar fi trebuie sa le faci, oamenii cu pe care nu ar fi trebuit sa ii accepti in viata ta si asa mai departe.

5. Pregateste-ti casa pentru sufletul pereche

Daca ai cunoscut, pe site-ul de matrimoniale online, o persoana cu care te simti bine, cu care ai multe in comun, ar fi bine sa iti pregatesti casa pentru venirea acesteia. Incepe o curatenie temeinica, cu ajutorul careia sa scapi de toate obiectele vechi din relatiile pe care le-ai avut pana acum. Arunca pozele cu fostii parteneri, cadourile de la acestia si orice lucru te leaga emotional de ei.

6. Descopera dragostea

Nu eticheta oamenii cu care vorbesti pe site-ul de matrimoniale online. Incearca sa ii descoperi si sa vezi daca aveti lucruri in comun. Cu siguranta poti avea surprize de proportii si poti vedea ca in spatele unui partener simpatic de discutii se poate afla chiar dragostea vietii tale.

Bucura-te de faptul ca poti cunoaste multi oameni si lasa-te purtat de val, chiar daca in prima faza esti tentat sa blochezi contactul cu anumite persoane. Asculta-ti instinctele si fii deschis in fata unor posibilitati de a te indragosti, chiar daca acestea par reduse.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply