Matrimoniale

Matrimoniale online: cum sa iti mentii iubita fericita

By octombrie 5, 2012 One Comment

Nu ai nevoie de o ocazie speciala pentru a o face pe iubita ta sa se simta fericita si apreciata. Cu cat te vei purta mai frumos cu ea, cu atat ea te va iubi mai mult si va incerca sa iti fie pe plac, iar relatia voastra va fi una frumoasa.

Iata cele mai simple modalitati prin care poti aduce iubitei tale zambetul pe buze.

Ofera-i cadouri memorabile

Poate fi vorba despre un album in care sa imprimati toate fotografiile cu voi doi sau un colaj cu imagini reprezentative pentru relatia voastra.

Spre exemplu, daca v-ati cunoscut pe site-ul de matrimoniale online, poti incepe cu un colaj cu imaginile voastre de profil. Poti continua apoi cu fotografii pe care le-ati facut impreuna de-a lungul timpului.

Incearca sa te intelegi cu prietenele ei

Cu siguranta ea ti-a povestit, inca de la inceput, de cand discutati pe site-ul de matrimoniale online, despre prietenele ei. Stii deja ca acestea au o importanta deosebita in viata iubitei tale, ceea ce inseamna ca trebuie sa incerci sa te imprietenesti cu ele. Cu cat vei fi mai dragut si amabil cu ele, cu atat acestea o vor indemna pe iubita ta sa aiba mai multa grija de tine.

Rasfat-o

O data pe saptamana ar trebui sa te gandesti la o zi in care sa ii faci toate poftele, incepand de la micul dejun adus la pat, pana la masaj la picioare. Acorda atentie discutiilor de pe site-ul de matrimoniale online si descopera ce anume ii place foarte mult. Ea va fi fericita ca are un iubit care incearca sa o rasfete si care este atent la nevoile si dorintele ei.

Fa-i mici surprize

Chiar daca aveti deja o relatie de cateva luni, nu inceta sa ii trimiti mesaje dragute pe telefon sau pe site-ul de matrimoniale online. Este de ajuns un simplu “Mi-e dor de tine” sau “Astept cu nerabdare sa te vad diseara si sa te strang in brate”. Ea se va simti fericita si norocoasa sa te aiba.

Fa-o sa aiba incredere in tine

Nimic nu este mai neplacut decat sa ai o relatie cu un barbat in care nu poti avea incredere. Demonstreaza-i ca poate avea incredere si spune-i acest lucru inca de la inceput, de cand discutati pe site-ul de matrimoniale online. O relatie frumoasa, de succes, se bazeaza in primul rand pe incredere, pe comunicare si respect.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Magdalena spune:

    Daca ai incercat toate aceste sfaturi si ai reusit sa-i aduci “doar un zambet pe buze”, atunci …las-o in pace o perioada. Va incerca ea sa sa-ti aduca zambetul pe buze.

Leave a Reply