Matrimoniale

Matrimoniale online: cum sa mentii interesul unei femei

By octombrie 12, 2012 One Comment

Ai reusit sa o cuceresti, ai convins-o sa iti dea o sansa dincolo de site-ul de matrimoniale online si ea pare sa te placa?

Nu iti imagina ca deja este a ta si ca lucrurile vor ramane asa pentru totdeauna. Trebuie sa o cuceresti in fiecare zi si sa ii mentii interesul printr-o metoda sau alta.

Fii misterios

Nu ii spune totul despre tine, nu ii oferi mai multe detalii decat iti cere si evita sa ii povestesti toata viata ta, chiar daca pe site-ul de matrimoniale online este tentant sa faci acest lucru.

Pastreaza un strop de mister si las-o pe ea sa isi puna anumite intrebari, sa aiba anumite curiozitati in ceea ce te priveste.

Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ii ascunzi lucruri sau informatii despre tine, ci sa ii oferi cate putin si sa ii spui doar lucruri care ii satisfac curiozitatea doar pentru moment, dar care ii pot da de gandit si o pot determina sa vrea sa stie mai mult.

Fa-o sa iti simta lipsa

Limiteaza timpul in care esti disponibil pentru ea. Chiar daca ai suficient timp pentru a sta de vorba cu ea pe site-ul de matrimoniale online, ar fi bine sa nu il petreci pe tot cu ea. Raspunde-i mai greu, motivand ca ai treaba si evita sa discuti cu ea mai mult de o ora in fiecare seara. Evident, acest sfat este bun de urmat doar in primele doua saptamani. Pe masura ce discutati mai mult si va apropiati, ea va incepe sa aiba anumite sentimente pentru tine, iar jocurile de genul asta nu vor mai fi necesare.

Fii interesant

Un barbat care are idealuri, vise, planuri de viitor, este cu adevarat interesant pentru orice femeie. Povesteste-i despre planurile tale de viitor in discutiile de pe site-ul de matrimoniale online si las-o sa inteleaga ca esti capabil de multe.

Nu ii dezvalui insa toate planurile tale si nu ii oferi detalii complete referitoare la acest lucru.

Incearca sa devii mai bun

Arata-i ca esti o persoana care vrea sa invete intotdeauna mai mult: urmeaza diverse cursuri, inscrie-te in grupuri de discutie si roag-o sa te ajute cu anumite lucruri, la care ea se pricepe foarte bine. Site-ul de matrimoniale online va va ajuta sa descoperiti tot felul de lucruri interesante unul despre celalalt.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Emily spune:

    Salut.La punctul 1 nu ai drpteate. Google afirma clar ca nu ne cere si nu este nevoie sa le trimitem mail de fiecare data cind dam un clic accidental. Totul este sa nu se repete. Cred ca 2-3-4 clicuri din greseala intr-un an pot fi trecute cu vederea.

Leave a Reply