Matrimoniale

Matrimoniale online – cum sa rezolvi conflictele din relatia ta

By decembrie 16, 2012 No Comments

Toate inceputurile amoroase sunt frumoase, insa pe masura ce trece timpul, in orice relatie apar conflicte, mai mult sau mai putin importante. De preferat este ca aceste disensiuni sa fie rezolvate in timp util, astfel incat sa se evite dezvoltarea acestora si, ulterior, destramarea cuplului. Iata cateva dintre lucrurile pe care le poti face pentru evitarea si rezolvarea conflictelor.

Matrimoniale online: asculta

Nu te pripi sa tragi concluzii inainte de a asculta tot ce are partenerul tau de spus. De foarte multe multe ori se intampla sa te grabesti sa iei anumite decizii pe baza unor informatii incomplete sau interpretate gresit.

Asaza-te cu partenerul la o discutie si lasa-l sa iti spuna tot ce are pe suflet. Incearca sa il intelegi, sa te pui in locul lui si sa vezi daca puteti ajunge la un compromis.

Matrimoniale online: vorbeste

Nu este suficient sa il asculti pe partener. Comunicarea dintr-un cuplu este esentiala, asa ca trebuie si tu, la randul tau, sa ii spui clar, concis ce anume iti doresti de la el, de la relatia voastra.

Cu cat esti mai sincer in aceasta relatie, cu cat ii spui lui/ei mai deschis care sunt asteptarile tale, cu atat conflictele voastre vor fi mai usor de rezolvat.

Matrimoniale online: fii dispus sa faci compromisuri

Nu te gandi niciodata ca este usor sa ai o relatie si ca va fi intotdeauna ca in filme. Trebuie sa fii dispus sa faci compromisuri daca iubesti cu adevarat aceasta persoana. Vor fi momente in care vei avea dubii in ceea ce priveste relatia in sine, insa daca exista vointa si mici compromisuri, veti fi impreuna in ciuda tuturor greutatilor pe care le veti intampina.

Matrimoniale online: tolereaza

Nu putem fi toti la fel, chiar daca ne asemanam din anumite puncte de vedere. Pur si simplu nu exista doua persoane care sa gandeasca in proportie de 100% la fel, asa ca trebuie sa fii dispus sa tolerezi faptul ca el/ea nu este intotdeauna de acord cu tine si ca nu ar face lucrurile asa cum le faci tu.

Incearca sa vezi partea buna a acestui aspect: ai un partener cu personalitate, iar o a doua opinie sau varianta nu este niciodata in plus sau prea mult. Valorificati-va intotdeauna optiunile si incercati sa aveti maturitatea de a alege impreuna cel mai bun si avantajos lucru pentru voi.

Matrimoniale online: nu te enerva

Este destul de usor sa te enervezi si sa spui anumite vorbe pe care ulterior le-ai putea regreta si pe care nu le vei putea retrage. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa incearci sa mentii o atmosfera lipsita de tensiuni intre voi. Chiar daca sunt anumite lucruri care te deranjeaza, cel mai bine este sa discuti pe moment cu partenerul si sa ii atragi atentia intr-un mod in care acesta sa nu se simta jignit.

Matrimoniale: apreciaza armonia in cuplu

Bucura-te de fiecare moment petrecut alaturi de persoana alaturi de care esti si incearca ii arati cat se poate de mult ca esti recunoscator pentru toate lucrurile pe care le face pentru tine. Mai mult decat atat, ar fi bine ca si tu, la randul tau, sa ii demonstrezi ca iti doresti aceasta armonie si ca esti dispus sa depui efort in acest sens.

Tu cum rezolvi conflictele din relatia ta?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply