Matrimoniale

Matrimoniale online: cum sa stabilesti limitele intr-o relatie

By ianuarie 4, 2013 No Comments

De foarte multe ori dragostea te face sa renunti la gandirea matura si logica si sa te lasi purtat doar de instinct si sentimente. Din pacate, un astfel de comportament nu va fi benefic relatiei si poate duce la distrugerea unor bariere care sunt esentiale pentru buna functionare a unei relatii.

1. Matrimoniale online: nu te arunca din prima intr-o relatie

Poate fi destul de tentant sa te lasi purtat de val si sa dai “all in”, insa ar trebui sa inveti ceva din fostele relatii. Graba strica treaba si nu ai de ce sa te precipiti, oricat de puternica este atractia fata de cealalta persoana.

Cu cat pari mai grabit si mai dispus sa oferi totul, cu atat limitele din relatia voastra vor fi mai transparente si mai usor de incalcat.

2. Matrimoniale online: fii sincer inca de la inceput

Te deranjeaza anumite lucruri? Nu ai vrea ca partenerul tau sa repete anumite gesturi? Spune toate aceste lucruri si nu te lasa pacalit de ideea ca oamenii stiu cum sa se poarte daca tu nu le dai niciun indiciu. Retine faptul ca suntem toti foarte diferiti, iar perceptia in ceea ce priveste ideea de normalitate difera uneori destul de mult.

3. Matrimoniale online: nu renunta la tabieturile tale

Chiar daca in prima faza ai tendinta sa renunti la toate tabieturile si obiceiurile tale doar pentru a petrece mai mult timp alaturi de un nou partener, ar fi bine totusi sa nu iti dedici tot timpul acestei persoane, oricat de mult o iubesti.

Nu renunta la prietenii tai, la activitatile si la obiceiurile tale. Vei da curs astfel ideii ca viata ta se invarte in jurul partenerului si ca depinzi foarte mult de acesta. In plus, cu timpul vei incepe sa ai frustrari din cauza faptului ca ai renuntat la prea multe lucruri greu de recuperat, mai importante pentru tine decat ai fi crezut.

Mai mult decat atat, activitatile separate va vor ajuta sa va apropiati mai mult, va vor face sa va ganditi mai des unul la celalalt si sa vi se faca dor sa stati impreuna.

4. Matrimoniale online: spune de gandesti

O greseala frecventa pe care o repeta oamenii atunci cand sunt in relatii este aceea de a spune partenerului ceea ce acesta isi doreste sa auda. In acest fel vei face o greseala foarte mare. Spune intotdeauna ceea ce gandesti si ceea ce crezi, chiar daca poate uneori adevarul doare. Nu iti minti partenerul, asa cum iti doresti ca acesta sa nu te minta pe tine.

Doar asa poti stabili cu adevarat limite in relatia voastra, limite care sa va ajute sa va simtiti intotdeauna bine unul in prezenta celuilalt.

5. Matrimoniale online: respecta-ti partenerul

In momentul in care persoana alaturi de care traiesti incearca sa iti respecte toate cerintele si nu incearca sa intre in spatiul tau personal sau sa iti incalze regulile, ar fi bine sa il rasplatesti cu aceeasi moneda. Este absolut normal ca atunci cand ceri anumite lucruri, sa le oferi inapoi, ca semn de respect fata de partener si fata de relatia voastra.

Cum ai stabilit regulile si ce bariere ai impus in relatia ta si mai ales cand ai facut acest lucru?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply