Matrimoniale

Matrimoniale online: cum sa-ti gasesti o iubita de sarbatori

By decembrie 11, 2012 5 Comments

Esti singur de sarbatori? Inveseleste-te! Sarbatorile sunt ocazia perfecta pentru a-ti gasi o partenera. Site-urile de matrimoniale online reprezinta o modalitate excelenta pentru a intalni o persoana pe gustul tau. Fa-ti un profil, adauga o poza relevanta cu tine, descrie-te in cateva cuvinte si converseaza cu mai multe reprezentante ale sexului frumos, pentru a-ti da seama care se apropie cel mai mult de idealul tau. Iata si alte modalitati prin care iti poti face o iubita de sarbatori.

1. Mergi la sala de fitness

Salile de fitness sunt pline ochi de fete frumoase in preajma sarbatorilor de iarna. Stii doar ca reprezentantele sexului frumos vor sa arate bine de Craciun si sa intampine Anul Nou cu o silueta de vis.

Mai mult, femeile care merg la sala de fitness sunt interesate de barbati preocupati de aspectul lor fizic. Fa-ti aparitia la sala si leaga o conversatie cu persoana care ti-a atras cel mai mult atentia. Intreab-o daca are un profil pe un site de matrimoniale online sau pe o retea de socializare. Faptul ca te intereaza persoana ei o va incanta peste masura. Desigur, daca este si ea singura.

2. Mergi la petreceri cu prietenii tai

Cand esti singur si nu ai o partenera, aproape intotdeauna esti tentat sa spui pas invitatiilor la petreceri. Nu este prea distractiv sa mergi la un party fara partenera, dar nici nu trebuie sa fii antisocial. Chiar daca nu ai intalnit nicio fata pe un site de matrimoniale online, accepta sa mergi la o petrecere de Craciun sau de Revelion impreuna cu alti prieteni. Cu siguranta vei intalni o multime de oameni noi si, cine stie, poate iti gasesti sufletul pereche.

3. Lucreaza la atitudine

Femeile adora barbatii cu atitudine, increzatori in ei insisi, capabili sa le faca sa zambeasca. Fie ca ai intalnit o femeie pe un site de matrimoniale online, fie ca ai intalnit-o la o petrecere, este bine sa stii ca prin atitudine o poti cuceri definitiv. De sarbatori, fii vesel si bucura-te de fiecare clipa pe care o petreci in compania partenerei tale. Evita sa-i povestesti intamplari triste sau sa-i spui cum, de ce si cand te-ai despartit de ultima ta iubita.

Cu putin noroc si multa atitudine poti intampina Anul Nou la bratul sufletului tau pereche.

Tu ai o iubita de sarbatori? Daca nu, poti gasi o partenera de vacanta pe sentimente.ro. Cauta acum.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply