Matrimoniale

Matrimoniale online: despre ce sa vorbiti la prima intalnire

By august 11, 2012 No Comments

Primele intalniri sunt cele mai ciudate, fie ca sunt fata in fata sau pe un site de matrimoniale online. Iata cateva dintre cele mai recomandate subiecte de discutie pentru prima intalnire.

1. Ocupatia

Desi nu pare, ocupatia unuia dintre parteneri este esentiala in societatea actuala. Partea buna este ca pe un site de matrimoniale online poti asfla cu ce se ocupa o persoana, chiar si fara sa o intrebi, insa daca ii vei adresa aceasta intrebare, inseamna ca te intereseaza si ca vrei sa dezvolti subiectul. O astfel de conversatie te va ajuta sa intri si in alte subiecte si sa va cunoasteti mai bine, de pe site-ul de matrimoniale online.

2. Locul din care vine

Stimuleaza-l pe partener sa iti povesteasca despre locul in care s-a nascut si a copilarit. In acest fel vei afla foarte multe lucruri si vei descoperi tot mai mult o simpla persoana pe care ai cunoscut-o pe site-ul de matrimoniale online. Nu uita ca si tu trebuie sa ii povestesti aceste lucruri despre tine. Acesta este un alt subiect care va va ajuta sa descoperiti lucruri noi unul despre celalalt.

3. Pasiunile

Ce iti place sa faci, ce ii place sa faca si ce face atunci cand nu sta de vorba cu tine pe site-ul de matrimoniale online. Pasiunile pe care o persoana le are si hobby-urile din timpul liber sunt esentiale pentru modul in care s-ar putea dezvolta o relatie intre doua persoane. Incearca sa afli tot mai multe lucruri si sa vezi cat de compatibili sunteti din acest punct de vedere.

4. Locurile vizitate

Daca te pasioneaza calatoriile, intreaba-l pe partener despre locurile pe care le-a vizitat. O discutie simpla pe site-ul de matrimoniale online, referitoare la acest lucru, va poate duce in pragul unei vacante in doi.

Cu siguranta, trebuie sa treceti peste multe etape pana in acel moment, insa daca site-ul de matrimoniale online v-a aratat cat de compatibili sunteti, acest lucru nu este deloc imposibil.

Pornind de la subiecte simple de discutie, veti ajunge sa abordati tot felul de teme care de care mai interesante si mai inedite.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply