Matrimoniale

Matrimoniale online: obiceiuri de evitat pentru a avea o relatie frumoasa

By noiembrie 22, 2012 No Comments

Este absolut normal sa iti doresti o relatie, sa ai o persoana langa tine in fiecare moment din viata ta si este mai mult decat firesc sa incerci sa gasesti partenerul ideal pe site-ul de matrimoniale online. Ceea ce nu este prea recomandat este sa ai anumite tipuri de comportament, exagerate sau nepotrivite, care vor determina orice barbat sa se reorienteze catre o alta femeie. Iata cateva dintre lucrurile pe care trebuie sa eviti sa le faci daca iti doresti o relatie frumoasa.

Esti prea disponibila

Ati discutat de cateva ori pe site-ul de matrimoniale online, iar cu prima ocazie cand te invita in oras, tu accepti fara sa stai pe ganduri? Mai mult decat atat, nu ii refuzi nici a doua invitatie, nici a treia sau te grabesti sa faci chiar tu invitatiile?

Nu este indicat sa sari peste anumiti pasi sau sa te grabesti sa duci relatia la un alt nivel, intr-o perioada de timp foarte scurta. Discuta mai mult cu partenerul pe site-ul de matrimoniale online si incearca sa il descoperi usor. Evita sa fii prea disponibila si sa dai semne de disperare. Nu vei face decat sa ii demonstrezi ca esti o femeie care isi doreste cu orice pret o relatie.

Esti prea dificila

Nu vrei sa fii prea disponibila, asa ca alegi sa fii prea dificila? Niciuna dintre cele doua extreme nu iti ofera un avantaj. In mod cert un barbat va fi interesat de o femeie pe care o poate cuceri mai greu, dar cu siguranta se va plictisi in situatia in care isi va da seama ca trebuie sa depuna efort in mod continuu pentru a-i face pe plac.

Te poti juca si il poti pune pe jar in timpul discutiilor de pe site-ul de matrimoniale online, insa atunci cand te intalnesti cu el fii draguta, amuzanta, simpatica si prietenoasa. Arata-i ca il placi si ca are sanse sa te cucereasca.

Vrei sa ai tot timpul dreptate

O femeie care crede ca le stie pe toate nu este deloc atragatoare pentru barbati. Oricat de frumoasa ai fi, o atitudine superioara, in care ai impresia ca le stii pe toate, nu te va ajuta sa ai o relatie frumoasa. Chiar daca esti bine informata, ar fi bine sa il lasi si pe partenerul tau sa spuna ceea ce crede, iar daca tot esti convinsa de faptul ca nu are dreptate, incearca sa ii argumentezi parerea ta intr-un mod cat mai placut, cat mai dragut, fara sa ii lasi impresia ca il consideri inferior tie. Intr-o astfel de situatie, orice barbat va fugi de tine, inca de la primele discutii de pe site-ul de matrimoniale online.

Vrei sa grabesti lucrurile

Ii spui ca vrei sa o aduci pe cea mai buna prietena la a doua intalnire, ca parintii tai va asteapta in weekend la o masa in familie si ca sarbatorile le veti petrece acasa la bunicii tai de la tara? Nu grabi ritmul firesc al lucrurilor si nu te lasa pacalita de faptul ca el incearca sa te cucereasca. Acest lucru inseamna doar ca vrea sa te cunoasca mai bine si sa vada daca va potriviti. In niciun caz nu iti indica faptul ca este deosebit de interesat de prietenii si familia ta, mai ales daca abia ati discutat de cateva ori pe site-ul de matrimoniale online.

Tu care crezi ca sunt obiceiurile care te pot impiedica sa ai o relatie frumoasa?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply