Matrimoniale

Matrimoniale online: subiecte delicate de evitat la prima discutie

By august 9, 2012 2 Comments

Site-urile de matrimoniale online reprezinta o unealta excelenta de comunicare si de descoperirea a unei persoane. Cu ajutorul acestora, poti afla oricand lucruri noi despre o anumita persoana, lucruri care te pot ajuta sa iti dai seama daca exista sau nu compatibilitate. Oricat de larga ar fi aria subiectelor pe care le puteti alege pentru prima discutie pe site-ul de matrimoniale online, trebuie sa stii ca sunt cateva pe care trebuie sa le ocolesti.

Fostele iubite

Fostele iubite reprezinta un subiecte care poate interveni in discutiile voastre abia dupa cateva intalniri. Evita sa discuti despre fostii parteneri si nu cere detalii despre fostele relatii ale persoanei cu care discuti pe site-ul de matrimoniale online.

Cu siguranta veti gasi alte subiecte mai palpitante, mai ales ca ideea este sa va descoperiti reciproc, nu sa dezgropati trecutul.

Viata sexuala

Site-urile de matrimoniale online repezinta locul perfect in care poti initia o discutie despre sex, insa aceasta este o mare greseala, mai ales atunci cand abia incepeti sa discutati. Nu te lasa purtat de val catre acest subiect si incearca sa il ocolesti cat se poate de mult. Altfel, risti sa transmiti un mesaj nepotrivit si sa alungi partenerul cu care pareai atat de compatibil.

Casatorie

Poate ca iti doresti sa te casatoresti si sa faci un copil, dar cu siguranta casatorita nu este un subiect pe care sa il alegi la prima discutie pe site-ul de matrimoniale online. Acest subiect ar trebui sa intervina abia dupa cateva luni de relatie. Altfel, risti sa il sperii pe cel de langa tine si sa determini sa renunte la tine.

Bani

Poate pentru partener banii nu conteaza atat de mult, iar daca tu ii vei spune ca nu poti sa traiesti fara bani (ceea ce este un adevarat general valabil), ii poti transmite mesajul gresit si il poti pune pe fuga. Evita discutiile despre bani, cu atat mai mult pe site-ul de matrimoniale online si opteaza pentru subiecte mai simpatice, care sa nu creeze polemici si care sa nu duca la formarea unei impresii gresite.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Senja spune:

    Evident ca ti-am citit articolul, chiar daca n-a fost cea mai patucla lectura pe ziua de azi. E un articol slab, compus din google searches. As fi putut sa il sterg ca non-content.Ca idee, citesc fiecare articol pe care il votez. Dont be a crybaby, take it like a man! Si incearca sa nu insinuezi jigniri pe blogul meu nu m-am impiedicat de titlu, nu am 5 ani, iar tu nu ai ultimul cuvant aici. Daca am chef sa iti raspund la o intrebare, iti raspund. Daca nu, nu. Zbye.

  • Anthony spune:

    Olteanu Vlad / Ce faci, Jerry? Am zis ca-ti las un comment, dar mi-a fost lene pana acum cand mi-am dat seama ce inesnmaa puke-a-ton. Prima oara am crezut ca te-ai borat o tona, dar de fapt nu e decat un joc de cuvinte intre puke si maraon , a? Si nu am capul mare Motivul pt care m-am gandit sa-ti las un comment este ca printre multiplele tale posturi despre beute, femei si tutun, a aparut unul despre zambetul unui copil (pe care nici nu am putut sa-l termin gandindu-ma cat esti de ipocrit), iar acum ultimul este despre pilaful ce vei fi asta noapte. No offense, dar tu vorbesti serios? Adica, a fost o perioada cand scriai pe blogul de la Sprite si a fost ok, ma gandeam uite un om care nu are nevoie de cacaturile astea de facultati de la Bucuresti , te descurci unde esti, o faci bine, bla bla bla. Iar acum nu fac decat sa citesc despre cat de praf te faci tu si cat de misogin te consideri (care oricum este o mare labareala pt ca nici macar tu nu crezi asta, desi consideri toate femeile pizde ) Sa inteleg ca te distrezi, nu? Esti tanar, suntem tineri, nu? Mie imi pare ca imi plangi de mila. Evident, ai un vocabular bine insusit, stii ce inesnmaa fornicating si totusi scrii despre cacaturile astea. Iti place atat de mult sa fii un rebel , sa para ca nu te intereseaza de trecut, traiesti prezentul, dar tot ce faci este sa adormi pt ca esti mort de beat. Este ceva constructiv in ceea ce faci? Intentionezi sa faci ceva constructiv in cadrul acestor actiuni (a se citi petreceri la care pot ingurgita cantitati enorme de alcool )? For your consideration, nu m-am pocait si nici nu m-am insurat si nici vreo fisa matricola impresionanta n-am de la facultate. Si stiu ca au fost niste vremuri faine in care mergeam la padure si ne faceam praf cu Mythos si credeam ca tovarasii nostrii ii vom avea pe viata alaturi, dar sa mor daca voi ajunge precum acei tovarasi care isi petrec noptile in fata marketingului educand noua generatie din Crihala, that being where you seem to be going. Si cu tot respectul leave the kids out of it, desi stiu ca e liberty of speech and writing.P.S. Fac pariu ca o laba impartita in 3 sub aceeasi patura e mai amuzanta decat tot ce iti poti aminti tu si ce vei relata maine dupa ce trezesti din pilafeala. Get a fucking grip. Cheers, mate![]

Leave a Reply