Matrimoniale

Matrimoniale online: te intalnesti cu o balanta? Ce ar trebui sa stii

By octombrie 6, 2012 8 Comments

Cel mai probabil nu crezi in horoscopul zilnic, insa zodiile oamenilor sunt destul de importante si iti pot oferi informatii pretioase. Daca ai intalnit o persoana care iti place pe site-ul de matrimoniale online si ai vazut ca este zodia balanta, ar trebui sa tii cont de caracteristicile acestei zodii pentru a reusi sa o cuceresti. Iata cateva detalii importante.

Balanta este impresionata de cei care daruiesc

Nu te gandi la cadouri scumpe, de lux. Balanta apreciaza persoanele care impart tot ce au cu ea. Fie care este vorba despre o ciocolata sau ceva mai important. Da-i de inteles ca obisnuiesti sa faci acest lucru, inca de la primele discutii de pe site-ul de matrimoniale online.

Balanta se decide greu

Nativii din zodia Balanta stau sa se gandeasca destul de mult atunci cand au mai multe optiuni, motiv pentru care au nevoie de o persoana decisa, hotarata, care sa ii ajute, sa ii impinga de la spate, sa ii provoace sau chiar sa ia deciziile in locul lor. Evita sa cazi in extrema in care decizi totul, fara sa iei in considerare parerea Balantei. Va fi frustrata si se va simti ignorata, fie ca este vorba despre o discutie pe site-ul de matrimoniale online, fie fata in fata.

Balanta este foarte sociabila

Persoanele nascute sub semnul Balantei sunt extrem de prietenoase si sociabile, lucru care te va bucura si te va infuria, poate, in acelasi timp. Vei putea observa, inca din primele discutii de pe site-ul de matrimoniale online, ca nu se teme sa arate ceea ce simte si sa fie foarte deschisa. Din pacate, trebuie sa accepti si reversul medaliei: Balanta este prietenoasa si sociabila cu toate persoanele din jurul sau.

Balanta nu suporta singuratatea

Nativii din Balanta sunt recunoscuti pentru faptul ca nu le place sa stea prea mult singuri si ca incearca sa aiba tot timpul pe cineva aproape. Acesta este motivul pentru care ii si place sa vorbeasca atat de mult, cu tine, pe site-ul de matrimoniale online.

Balanta este o persoana obiectiva

Ai nevoie de o opinie sincera si obiectiva? Balanta este persoana la care sa apelezi. Vei observa, din timpul discutiilor de pe site-ul de matrimoniale online, ca desi are o parere personala despre orice, are capacitatea de a vedea lucrurile obiectiv si de a-ti da cele mai bune sfaturi indiferent despre ce ar fi vorba.

Balanta nu apreciaza critica

Desi este o persoana obiectiva, realista, cu capul pe umeri, Balanta nu tolereaza sa primeasca nici macar o critica de la nimeni. Nativul din Balanta isi cunoaste defectele, dar nu este dispus sa le auda de la alte persoane, fie ca este vorba despre o discutie fata in fata sau una de pe site-ul de matrimoniale online.

Balanta evita confruntarile

Daca in timpul unei discutii pe site-ul de matrimoniale online Balanta se simte incoltita, ea va evita orice fel de confruntare. Asta nu inseamna ca nu se va apara, insa va incheia discutia inainte de a-ti da ocazia sa ii spui ceva care ar putea sa o deranjeze. Cel mai bine este sa lasi lucrurile asa cum sunt, cel putin pana la o discutie fata in fata.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply