Matrimoniale

Matrimoniale Romania: 3 semne ca relatia actuala va duce la casatorie

By septembrie 26, 2012 2 Comments

Cautarea unui partener pe un site de matrimoniale din Romania se poate finaliza, in cazurile fericite, cu o casatorie. Chiar daca tu iti doresti sa faci acest pas, exista posibilitatea ca relatia sa nu fie suficient de serioasa pentru a pune problema. Cum poti descoperi, totusi, ca relatia actuala are sanse sa se finalizeze cu un mariaj? Iata 3 semne concludente!

1. Matrimoniale Romania: Sunteti pregatiti pentru “noi”

Casatoria nu este o decizie de luat in graba, fie si pentru simplu fapt ca un cuplu casatorit trebuie sa fie capabil sa aiba mereu in vedere nevoile celuilalt partener. Intreaba-te, asadar, daca esti pregatit sa iti implici partenerul in orice decizie ai avea de luat – chiar si atunci cand este vorba despre o iesire cu amicii, spre exemplu. Independenta ta nu va disparea complet, insa cuplul va avea prioritate. Daca ideea de “noi” nu va sperie, atunci este posibil ca relatia voastra sa fie una de viitor.

2. Matrimoniale Romania: Sunteti fericiti

Se spune ca o relatie pe termen lung presupune multa munca. Este adevarat, insa relatia de cuplu nu ar trebui sa para niciodata o corvoada. Analizeaza, asadar, felul in care te face sa te simti partenerul tau. Te simti norocoasa ca l-ai intalnit? Esti fericita in preajma lui? Aveti preocupari comune? Daca atat tu, cat si partenerul tau ajungeti la concluzia ca sunteti fericiti unul cu celalalt, atunci probabil relatia voastra se va incheia cu o casatorie.

3. Matrimoniale Romania: Nu va certati excesiv

Nu este o regula batuta in cuie, insa in general cuplurile solide nu gasesc foarte des motive de cearta. Discutiile in contradictoriu exista in fiecare cuplu; importanta este gestionarea lor. In situatia in care descoperi ca relatia voastra include mai multe certuri si reprosuri decat ti-ai dori, este momentul sa incepi sa iti pui intrebari.

Totusi, relatia poate fi salvata daca atat tu, cat si partenerul sunteti dispusi sa disecati problemele reale ale cuplului – cele care va determina sa va certati din nimicuri – si sa stabiliti ce anume va tine impreuna.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • apusdesoare spune:

    Nu trebuie sa generalizam,cunosc cupluri care s-au cunoscut pe site si sunt împreuna,se înteleg perfect. Într-un cuplu nu trebuie sa se faca “concurenta” care este cel mai puternic,trebuie cautat ca o discutie în contradictoriu sa se aplaneze si unu din doi trebuie sa cedeze, sa nu mai spun de tonalitate.Daca de la început se merge pe minciuna si cu certuri,asa va fi mereu, decat minciuna mai bine adevarul indiferent cat este de crud.Doresc ca pe acest site sa fie cat mai multe cupluri fericite.

  • Pompilia spune:

    Nu cred ca o relatie inceputa pe site-uri de matrimoniale sa aiba un deznodamant fericit : casatorie. Doar niste reprize de sex. Dar poate ne dorim si altceva. O familie, de exemplu !

Leave a Reply