Matrimoniale

Matrimoniale Romania: 4 moduri in care poti anula o intalnire cu un barbat

By noiembrie 23, 2012 No Comments

Esti o persoana tacticoasa si diplomata si obisnuiesti sa vorbesti in asa fel incat sa nu-i superi pe cei din jurul tau? O astfel de atitudine este de departe un avantaj atat pentru tine, cat si pentru ceilalti, dar nu in toate situatiile. Ai cunoscut un barbat pe un site de matrimoniale din Romania si vrei sa te intalnesti fata in fata cu el, dar in ultimul moment vrei sa anulezi intalnirea? Iata cateva metode prin care il poti anunta, fara sa-l superi.

1. Pune mana pe telefon si suna-l

Motivele care te determina sa anulezi o intalnire cu un barbat de pe un site de matrimoniale din Romania sunt multe, dar cert este ca in toate situatiile trebuie sa procedezi la fel. Daca esti sigura ca vrei sa anulezi intalnirea, da-i un telefon partenerului. SMS-ul poate fi prea scurt pentru explicatii, iar mail-ul poate duce la interpretari gresite. Dar prin telefon nu ar trebui sa existe astfel de inconveniente.

Explica-i partenerului tau de ce nu poti veni la intalnire, dar nu inventa scuze penibile. Pe cat posibil, spune-i adevarul.

2. Amana intalnirea

Amanarea intalnirii cu un barbat de pe siteul de matrimoniale din Romania este o metoda diplomata prin care poti obtine un ragaz. Explica-i ca la ora la care trebuia sa va intalniti vei avea altceva de facut si marturiseste-i ca ti-ar placea sa va intalniti in alta zi.

3. Nu astepta pana in ultima clipa

Este indicat sa anulezi intalnirea cu partenerul tau de pe siteul de matrimoniale Romania cu cel putin cateva ore inainte. Este frustrant pentru partener sa afle cu jumatate de ora inainte de intalnire ca nu mai are rost sa iasa din casa.

4. Empatizeaza cu el

Partenerul tau va fi dezamagit in momentul in care il anunti ca anulezi intalnirea cu el si poate considera ca anularea unei intalniri inseamna ca nu mai vrei sa te vezi cu el deloc. Pentru a-i spulbera indoielile, empatizeaza cu el, apropie-te de starea lui.

Explica-i ca abia asteptai sa il vezi si ca ai avut in minte cateva idei geniale pentru intalnire, dar a intervenit ceva si trebuie sa anulezi intalnirea.

Barbatul pe care l-ai cunoscut pe un site de matrimoniale din Romania va intelege situatia si cu siguranta te va invita si cu alta ocazie in oras.

Ti s-a intamplat vreodata sa vrei sa anulezi o intalnire pe un site de matrimoniale online si sa nu stii ce sa spui?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply