Matrimoniale

Matrimoniale Romania: 5 griji inutile la inceputul unei noi relatii

By ianuarie 2, 2013 No Comments

Inceputul unei noi relatii presupune, in toate cuplurile, experimentarea unor griji inutile pe parcursul procesului de cunoastere mutuala. Descifrarea gesturilor si interpretarea anumitor cuvinte pot da nastere unor monstri in interior, cand de fapt realitatea este cu totul alta. Fie ca l-ai cunoscut pe un site de matrimoniale din Romania sau la supermarket, primii pasi in relatie pot fi cu adevarat dificili.

Legaturile matrimoniale de durata presupun un efort indelungat de adaptare si familiarizare intre parteneri. Pana la atingerea acelui confort care survine in general dupa o jumatate de an de relatie, sufletul iti este intunecat de griji inutile, care deformeaza imaginea reala a partenerului tau. Iata care sunt acestea si cum pot ele sa iti afecteze raporturile matrimoniale cu iubirea vietii tale!

1. Este sociabil cu colegii de sex opus

Ok, barbatul de care te-ai indragostit pe site-ul de matrimoniale Romania pare sa primeasca prea multe SMS-uri de la colegele sale de munca. Ori poate tipa interesanta cu care ai ganduri matrimoniale vorbeste la telefon cam mult cu colegii de serviciu. Toti traim inconjurati de alti oameni si putem avea relatii amicale cu persoane de sex opus, fara implicatii sexuale.

2. Cel mai bun prieten al sau e de sex opus

Renunta la obsesia pentru cel mai bun prieten al partenerului tau, care din intamplare este de sex opus. Daca ar fi avut ganduri matrimoniale cu acesta, cu siguranta nu si-ar fi cautat dragostea in bratele tale. Prin urmare, amicii apropiati nu vor fi niciodata ispite in amor pentru cucerirea ta.

3. A ramas prieten cu fostul/fosta

In loc sa lasi gelozia sa te cuprinda, incearca sa intelegi ca exista un motiv intemeiat pentru care cuplul lor s-a destramat, iar o relatie civilizata intre ei inseamna maturitate, nicidecum sanse de impacare.

4. Refuza sexul intr-o noapte

Atunci cand partenerul tau refuza sexul intr-o noapte sau nu intra in jocul tau cand ii propui o partida de cyber-sex pe site-ul de matrimoniale Romania in care comunicati, concluzionezi rapid ca si-a pierdut interesul pentru tine. In realitate, poate fi doar obosit!

5. Nu raspunde afectiunii tale

I-ai spus ca il/o iubesti si nu ti-a raspuns cu aceeasi replica? Nu inseamna ca nu mai are sentimente pentru tine, ci pur si simplu nu vrea sa iti spuna “Te iubesc” in mod mecanic. Poate asteapta un moment special, in care sa preia initiativa!

Tu ce griji iti faci, in general, la inceput de relatie?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply