Matrimoniale

Matrimoniale Romania: 5 idei de cadouri pentru ea de Valentine’s Day

By ianuarie 23, 2013 16 Comments

Valentine’s Day este o sarbatoare care ajuta cuplurile de pretutindeni sa devina mai apropiate. Valentine’s Day este un prilej bun de a-i arata iubitei tale cat de mult o iubesti, cat o apreciezi, dar mai ales, ii poti arata ca imaginatia ta nu are limite cand vine vorba despre o surpriza pentru ea.

Partea buna este ca de aceste surprize va veti bucura impreuna, mai ales pentru ca sarbatoriti iubirea si calitatea voastra de cuplu.

Matrimoniale Romania: o zi la SPA

Ce-ai zice de cateva ore petrecute impreuna la un SPA, alaturi de iubita ta? Dupa un masaj de rasfat, cateva zeci de minute petrecute in sauna si o serie de scufundari intr-o piscina, va veti simti plini de energie si pregatiti pentru cateva ore de distractie.

Dupa momentele de rasfat la SPA, puteti merge direct acasa, acolo unde puteti comanda mancarea ei preferata sau ati putea sa optati pentru o petrecere in club. Cu siguranta veti avea pofta de distractie si va veti distra impreuna exact ca la inceputul relatiei.

Matrimoniale Romania: un buchet de flori imens

Da, poate ca un buchet de flori nu o va impresiona foarte mult, insa ceea ce este important este felul in care i-l oferi. In plus, daca florile sunt singura surpriza pe care vrei sa i-o faci, atunci numarul acestora trebuie sa fie impresionant.

Asadar, intampin-o cu o floare dimineata, atunci cand pleaca spre birou, trimite-i un buchet imens de flori la serviciu, insotit de un mesaj simplu, dar de efect, iar apoi decoreaza toata casa cu petale de trandafiri, la fel si cada cu spuma pe care i-o pregatesti dupa o zi dificila la munca.

Matrimoniale Romania: pregateste-i o cina romantica

Poate ca nu esti cel mai priceput in bucatarie, dar ea va aprecia efortul, chiar daca vei prepara doar o portie simpla de paste cu rosii si pui. Nu uita sa cumperi o sticla de vin rosu, sa aprinzi cateva lumanari si sa te ocupi de muzica de pe fundal.

Toate aceste detalii sunt esentiale pentru o atmosfera cu adevarat romantica, ideala pentru un Valentine’s Day de neuitat.

Matrimoniale Romania: lenjerie sexy

Chiar daca ea nu este interesata de cadourile materiale, o simpla lenjerie intima este un detaliu esential pentru o noapte incendiara, memorabila. Alege o lenjerie intima dintr-un magazin de specialitate si ofera-i vanzatoarei dimensiunile aproximative ale iubitei tale. Daca nu te pricepi foarte bine la marimile cupei pentru sutien, cel mai bine este sa te orientezi catre un babydoll, care este mult mai lejer, insa la fel de sexy precum un set format din sutien si tanga.

Matrimoniale Romania: o vacanta doar pentru voi doi

Discuta cu sefa partenerei tale si roag-o sa o invoiasca pentru cateva zile. Mentioneaza-i insa ca trebuie sa pastreze secretul, astfel incat sa ii faci iubitei tale o surpriza.

In paralel, pregateste-i acesteia bagajul cu haine de care ar putea avea nevoie in zona in care mergeti. Astfel, daca plecati la munte, impacheteaza-i fularul, manusile groase, sosetele si doua – trei pulovere care sa ii tina de cald.

De asemenea, nu uita de produsele de igiena si ingrijire, de care va avea nevoie, respectiv gelul de dus, samponul, lotiunea de corp si alte produse pe care le foloseste zilnic, fara exceptie.

In ziua respectiva trezeste-o pe iubita ta, spune-i ca ai o surpriza pentru ea si plecati la drum, fara sa ii spui unde anume mergeti.

Tu ce fel de cadouri vrei sa-i faci iubitei tale de Valentine’s Day, pentru a sarbatori asa cum se cuvine faptul ca ai intalnit-o pe un site de matriomoniale din Romania?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • dj_valy23 spune:

    baietii daca fata va iubeste nu conteaza daca iti ia un cadou sau nucel mai mare cadou de ziua indragostitilor este sa ai pers iubita langa tine nu ca la mine acum un an inainte cu 2 zile de ziua indragostitilor sa despartit de mine deci bucurativa ca , cadoul de Sf. valentin (ziua indragostitilor) este langa voi si il puteti strange in brate.

  • kemal spune:

    LASATI-MA ODATA IN PACE VA ROG AM INTRAT DIN GRESEALA ..LA VOI,, SI NU MA MAI SCUTITI DE PREZENTA VOASTRA M-A FACETI NEVOIT SA-MI SCHIMB ADRESA.vA ROG ,,SEMTIMENTE .RO LASATI-MA

  • nudus spune:

    Acestia de la echipa “sentimente.ro” cica nu mai ei au minte cand e vorba de bani doar doar se vor gasi fraierii sa puna botu, si cum lumea nu duce lipsa… Echipa asta e doar imbarligatoare, nu cred ca au scrupule. pe deasupra mai si mint; te pun intr-o postura de dezorientare ca doar odata ce i-ai platit un abonament ce grija mai au ei… SUNTETI JALNICI

  • blakhawk spune:

    si tios teneis razon hasta ahorra nunca nadie me ha mandado un mensaje. pero tengo mi perfil y tambien tengo un foto.

  • florin badaranza spune:

    fiecare stie ce e mai potrivit

  • athos spune:

    maxima : ” PANA SI IISUS A FOST NASCUT DE O FEMEIE . . . ” (athos).

  • anoni spune:

    da numai pentru femei da femeia ce cumpara barbatului asta de ce nu scrieti acolo doar barbati sa cumpere ca suntem mai prosti

  • adi12345 spune:

    sunt la vreo 2500 de km departare de acea persoana, ce as putea face?ideile voastre sunt pt cei din romania.
    inca nu sunt sigur ca acea persoana ma place cu adevarat 🙂

  • Maria Marin Cristian spune:

    pentruca eu sunt foarte sensibil,din toate punctele de vedere

  • Maria Marin Cristian spune:

    dar eu am nevoie de o cucerire

  • Anonim spune:

    Voi , astia de pe “sentimente” ( a nu se uita ghilimelele)… bagati la greu reclame…si amaratul de internaut pleaca de-aici , pentru ca-i stresat de banii care-ar trebui sa-i dea pentru a fi un “membru” civilizat al acestei retele. Nu uitati ca banii ai cistigati de pe urma numarului de vizitatori …care dintre romani credeti ca ar fi fraieri sa va dea banii de pe card …pentru a avea intilniri imaginare !!!…sint multe alte sieturi care ofera mult mai multe avantaje GRATIS !

    • Valy spune:

      Prietene vad ca esti foarte bine pus la punct in domeniu, nu-mi poti recomanda si mie un un astfel de siet serios ‘avantajos si GRATIS’, ca iaca vine-acu Valentinu’ si eu tot stau batand din buze sperand sa-mi gasesc si eu o ‘mandruta’…Si poate-ti voi fi si eu cumva recunoscator.

  • doru spune:

    nu vreau sa ma mai contactati. ce sa fac ca sa si se intample?

  • Anonim spune:

    5 idei de cadouri pentru ea de Valentine’s Day…..UN GOD NEGRU IN CAUCIUC

    • petru spune:

      sal daca vrei ca sa discutam mai multe ai pe mes ###### sau numaru meu #### petru

      Sentimente edit: te rugam sa nu dezvalui detalii personale pe blog deoarece acesta sectiune este publica

Leave a Reply