Matrimoniale

Matrimoniale Romania: 5 semne ca ai intalnit barbatul ideal

By ianuarie 25, 2013 No Comments

Dupa cautari indelungi ai descoperit un barbat care pare sa fie perfect pentru tine? Nu te grabi sa tragi concluziile, ci mai bine asteapta sa vezi cum evolueaza lucrurile si daca mergeti amandoi in aceeasi directie, in acelasi ritm. Totusi, de la inceput, dar mai ales pe parcursul relatiei, apar o serie de semne care iti indica faptul ca ai tras lozul cel mare in ceea ce priveste viata sentimentala. Iata cateva dintre faptele care iti arata ca el este barbatul ideal.

Matrimoniale Romania: iti spune clar ceea ce simte

Nu incearca sa te seduca prin vorbe pompoase si promisiuni desarte, ci incearca sa fie cat mai sincer, chiar daca asta inseamna ca uneori iti spune lucruri care nu sunt chiar pe placul tau. De exemplu, daca el iti spune ca isi doreste sa fie cu tine, dar inca nu vrea sa se precipite cu actualizarea statului de pe site-ul de matrimoniale sau de pe cel de socializare, nu ar trebui sa il suspectezi de faptul ca incearca sa te ascunda. Gandeste-te ca este doar o persoana cerebrala, care incearca sa faca lucrurile ca la carte si care nu isi doreste sa iti suceasca mintile, doar pentru ca mai tarziu sa te abandoneze.

Apreciaza sinceritatea cu care isi expune gandurile in fata ta, chiar daca aceasta sinceritate nu suna mereu la fel de bine si frumos pe cat ti-ai dori.

Matrimoniale Romania: te poti baza pe el

Il suni in toiul noptii sa ii ceri ajutorul, iar el nu ezita nicio clipa sa faca acest lucru? Atunci bucura-te de faptul ca ai intalnit un barbat matur, responsabil, care este alaturi de tine si in momentele mai putin frumoase si usoare.

Matrimoniale Romania: iti ofera sfaturi atunci cand i le ceri

Un barbat care iti spune o vorba buna si un sfat obiectiv atunci cand ai nevoie, este un barbat pe care trebuie sa il tii aproape de tine. De regula, barbatii evita sa isi sfatuiasca iubitele pentru ca nu vor sa isi asume responsabilitatea in acest sens, insa daca el incearca sa te invete mereu de bine si pare determinat sa iti faca viata mai usoara si mai frumoasa, in mod cert ai gasit barbatul ideal pentru tine.

Matrimoniale Romania: iti ofera libertate

Nu iti pune limite sau bariere de niciun fel, te indeamna si se bucura pentru tine atunci cand iesi in oras cu prietenele tale si este de parere ca oamenii trebuie sa faca anumite lucruri si separat, chiar daca sunt intr-o relatie. Bucura-te de faptul ca ai un iubit open minded, care vrea sa te vada fericita si care nu iti impune conditii si nu vrea ca toata viata ta sa se invarta in jurul sau.

Matrimoniale Romania: iti face surprize

Nu este vorba neaparat despre vacante de lux si gadgeturi de ultima generatie, ci de gesturi mici, simple, care iti fac ziua mai frumoasa. Daca obisnuieste sa iti aduca flori doar pentru ca este duminica, daca iti ofera jumatate din sandwichul lui pentru ca ti s-a facut pofta, desi initial ai spus ca nu vrei sau daca te duce in clubul tau preferat, cu toate ca lui nu ii place sa mearga acolo, in mod cert ai barbatul ideal aproape de tine.

Tu cum ti-ai dat seama ca barbatul cu care te intalnesti este ideal pentru tine? Care au fost gesturile care te-au convins sa ai incredere totala in el si in relatia voastra?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply