Matrimoniale

Matrimoniale Romania: 6 lucruri pe care sa nu le recunosti la prima intalnire

By februarie 18, 2013 One Comment

lucruri pe care sa nu le recunosti la prima intalnireDupa nenumarate discutii pe site-ul de matrimoniale Romania, decizi sa te intalnesti cu persoana care ti-a trezit interesul si care te face sa crezi ca inca mai exista cineva cu care ai putea sa te intelegi si cu care te vezi formand o relatie.

Ei bine, desi in spatele monitorului te poti ascunde si poti spune orice iti trece prin cap, atunci cand decizi sa te intalnesti cu o persoana, cuvintele trebuie masurate cu atentie, astfel incat sa nu faci nicio gafa.

Daca vrei ca o simpla persoana care ti-a placut pe site-ul de matrimoniale Romania sa iti devina partener, ar fi bine sa eviti sa recunosti anumite aspecte, cel putin la prima intalnire. Iata cateva dintre acestea.

Nu ai un job

Din pacate, acest aspect cantareste foarte mult intr-o relatie. Faptul ca nu ai un loc de munca te poate face sa fii privit altfel de catre oameni, chiar daca esti o persoana perfect capabila si mult mai inteligenta decat media, lucru pe care l-ai dovedit deja pe site-ul de matrimoniale Romania, in timpul discutiilor.

Incearca sa eviti acest subiect si sa ii spui, daca te intreaba, ca in acest moment traversezi o perioada de reorientare profesionala si ca ai vrea sa iti gasesti un job nou, fara sa mentionezi cuvantul “somer”.

Ai avut nenumarati parteneri sexuali

Fie ca esti femeie, fie ca esti barbat, un numar mare de parteneri sexuali nu iti face cinste. Cel mai bine este sa te rezumi la cei cu care ai avut relatii serioase, de lunga durata si sa eviti sa vorbesti despre aventurile de-o noapte sau despre cei care s-au folosit de tine doar pentru sex si care nu te-au mai sunat a doua zi.

Un astfel de subiect este tabu, mai ales la prima intalnire cu un eventual partener de viata.

Ai incalcat legea

Chiar daca pe site-ul de matrimoniale Romania i-ai mentionat ceva legat de faptul ca ai fost certat cu legea si v-ati amuzat impreuna pe marginea subiectului, poate ca ar fi bine sa pastrezi doar pentru tine sau cel putin pentru mai tarziu anumite detalii care l-ar putea determina pe partener sa isi formeze o opinie gresita, total deformata despre tine.

Ai fost abuzat sexual

Chiar daca s-a intamplat acest lucru, este o informatie prea dificil de asimilat la prima intalnire. Incearca sa mentii discutia intr-un ton optimist si evita sa aduci intre voi clipe de stanjeneala sau sa incerci sa te pui in postura de victima. De preferat este sa pari o persoana puternica, joviala, alaturi de care se poate distra, nu una pe care trebuie sa o menajeze foarte mult din anumite puncte de vedere.

Fostul partener de viata este agresiv

Nu se va implica nimeni intr-o relatie cu tine daca vei spune ca fostul tau partener de viata are tendinta sa fie violent si obisnuieste sa iti hartuiasca actualii parteneri.

De fapt, cel mai bine este sa eviti sa discuti despre fosti si foste si sa incercati sa va cunoasteti mai bine pe voi.

Ai inselat

Chiar crezi ca aceasta mica si scurta declaratie va fi cumva in favoarea ta, chiar si in gluma? Evita sa spui astfel de lucruri si, mai mult decat atat, evita sa faci vreodata acest gest.

Care este cel mai dificil sau jenant lucru care ti-a fost spus vreodata la o prima intalnire si care este acel lucru pe care nu ai vrea sa il spui tu atunci cand te intalnesti pentru prima oara cu o persoana?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply