Matrimoniale

Matrimoniale Romania: cum cuceresti o persoana de alta nationalitate

By septembrie 14, 2012 No Comments

Site-urile de matrimoniale din Romania faciliteaza intalniri online cu persoane din toate colturile lumii, care pot avea adesea alta nationalitate. Din acest motiv, felul in care interactionezi cu cineva dintr-o tara straina presupune mult tact si diplomatie, precum si o doza de precautie privind cultura si mentalitatea partenerului de dating online.

Cel mai mare impediment al flirtului la intalnirile online cu persoane de alta nationalitate tine de decodificare mesajelor transmise de adultii care spera in legarea unei prietenii apropiate.

In afara de efortul suplimentar depus in descifrarea limbajului folosit, exista si anumite diferente de conceptii si perceptie a lumii intre doi indragostiti din tari diferite. Platformele de dating online si serviciile de matrimoniale din Romania ofera informatii complexe despre fiecare individ aflat in cautarea jumatatii, iar nationalitatea acestuia este un indiciu pretios in actul flirtului pe internet.

Cliseele in dating online

Atunci cand vrei sa cunosti pe cineva prin dating online, evita cliseele de genul “barbatii/femeile sunt toti/toate la fel”.

Incearca sa descoperi unicitatea persoanei de care te-ai indragostit in cadrul intalnirilor online, fara sa faci exces de zel. Nu presupune din start ca este la fel ca toata lumea, ca iti va intelege umorul asa cum o fac colegii tale de serviciu sau ca va accepta cu zambetul pe buze complimente mai deochiate. Anumite lucruri banale in Romania pot ofensa grav mentalitatea unui apartinator al unei culturi straine.

Cultura in dating online

Informeaza-te asupra specificul culturii ei si afla modul in care locuitorii tarii din care provine isi traiesc viata si convietuiesc in societate. In afara de faptul ca poti sa afli ce este nepotrivit sa faci si ce nu, o vei cuceri cu interesul manifestat pentru a-i cunoaste identitatea, chiar si prin intalniri online.

Atentie la gesturi

Chiar daca persoana pe care ai cunoscut-o pe un site de matrimoniale din Romania se afla in strainatate si nu va puteti intalni fata in fata, cel mai probabil folositi un web-cam pentru a va cunoaste mai bine pe internet. Asadar, ai grija ce limbaj non-verbal folosesti in timpul conversatiei!

De exemplu, ai grija ce gesturi faci in “obiectivul” unei femei din Spania. Daca iti faci vant cu palmele, ii spui “Te vreau”, iar daca iti plimbi degetele peste coaste, ii transmiti mesajul “sunt interesat de tine si vreau sa te cunosc intim”.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply